Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm neden yok

Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm neden yok
TRT 1'in gündemden düşmeyen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 5. sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizi hayranları sürekli olarak 'Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?' sorusunu soruyor. İşte detaylar...

Dönem dizileri arasında en popüleri olan Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu ne zaman başlayacak sorusunun cevabı araştırılıyor. Dizinin hayranları sürekli olarak yeni bölümleri izlemek ve çarşamba akşamlarında soluksuz bir şekilde olacakları takip etmek amacında. Birçok yapımın yeni bölümlerle ekranlara geldiği sezonda Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu ne zaman başlayacak?


 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul 5.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2018 yılı itibariyle Ekim ayında başlaması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ise geçtiğimiz sene olduğu gibi Eylül ayında  TRT 1 ekranlarında yerini alacak.


YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Yeni sezon yayın tarihi yaklaştığı şu sıralarda yapımcılardan gelen açıklama bu soruya kesin cevabı vermiş oldu. Diriliş Ertuğrul'un yapım ekibi, yeni sezonda nasıl bir yol uygulayacaklarını sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı.

"Diriliş Ertuğrul" dizimizin yeni sezon hazırlıklan tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalannı hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da "Diriliş Ertuğrul" konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. 

diriliş ertuğrul


DİRİLİŞ ERTUĞRUL GEÇEN SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.