Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu

Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu
Türkiye'nin en ikon, en tarz, en şık ve en samimi yarışması Doya Doya Moda'da 23. haftanın sonuna geldik. Final heyecanıyla birlikte kolye mücadelesi verilecek. Yarışmacılar son kez sergileyecekleri performanslarla birinci olmanın mutluluğunu yaşamak istiyor. Puanlar birbirlerine çok yakın. Her an her şey yaşanabilir. Peki Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesinin devam ettiği Doya Doya Moda'da final günü geldi. Moda delisi kızların yapacakları kombinler ve seçecekleri aksesuarlarla kendilerini göstermek ve hem günü hem de haftayı birinci bitirmek istedikleri günde hem eğlenceli hem de gergin anlar yaşanacak. Bugün bir birinci ve bir de lenen yarışmacı olacak. Giderek daha da çetin bir hale gelen programda her an her şeyin olabileceğini defalarca görmüştük. Peki Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.



Doya Doya Moda 115. bölüm fragmanı!

Doya Doya Moda'da kazan fokurduyor! Sündüz ve Betül yine pürneşe. Betül yüksek bedenli rakipler istiyor. Emel ise oynayan Sündüz ve Betül'e 'Kolyemi mi kutluyorsunuz?' diye takıldı. Mira ve Su yine karşı karşıya. Kombinlerin yarıştığı yarışmada finalde Kemal Doğulu bir de saç kesimi yaptı. Doya Doya Moda'nın hafta finali saat 13:00'te TV8'de.

DOYA DOYA MODA ZENAN KARATAŞ
 

Döküldüler!

Doya Doya Moda'nın dünkü konseptinde yarışmacılara diledikleri konspette gelmeleri söylendi. Kendilerine verilen süre boyunca hem kombinlerini hem de aksesuarlarını seçen yarışmacılar bu esnada zaman zaman tartışmalar da yaşadılar. Jüri karşısına çıkıldıktan sonra ise adeta patlama yaşandı! Moda delisi 7 kızın aldığı puanlar herkesi şaşırttı. Yarışmacıların hiçbiri çift haneli sayıları göremezken en yüksek puanı 7 ile Sündüz ve Zenan elde etti.

zenan karataş doya doya moda


Neden Zenan Hanım?

Yarışmada Su Baher'in puanlaması sırasında ilginç bir olay yaşandı. İranlı yarışmacı Zenan Karataş için 'Zenan Hanım' ifadesini kullanınca Kemal Doğulu'dan bir çıkış geldi. Doğulu 'Birbirinize saygı göstermediğinizi biliyoruz. Neden Zenan'a Zenan Hanım diyorsunuz?' diye sordu. Su bunun kinaye amaçlı olduğunu anlatırken Zenan da yarışmada daha önce sponsor olarak bulunduğu için akıllarda bu şekilde kaldığını ve özellikle Sündüz'ün kendisine Zenan Hanım dediğini anlattı.

ZENAN KARATAŞ DOYA DOYA MODA
 

Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma 115. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Emel Başkan birinci oldu.

Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma kim elendi? Yarışmada kazanan kadar veda eden isim de büyük önem taşıyor. İzleyiciler kendi sevdikleri yarışmacıların gitmesini istemiyor. Bu sebeple de sürekli destek mesajı atıyorlar ancak puanlama gücü jüride. Doya Doya Moda'da elenen yarışmacı açıklandıktan sonra haberimizden okuyabilirsiniz.

Zenan Karataş elendi.

 

doya doya moda Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda Puan Durumu

27 Nisan'da başlayan ve 1 Mayıs itibarıyla sona erecek olan Doya Doya Doya Moda'nın 23. haftasındaki güncel puanı merakla bekleniyor. Yarışmacılar arasındaki kıyasoya mücadelede hangisinin galip geleceği ya da kimin eleneceği öğrenilmek isteniyor. Şu an liderlik için büyük bir mücadele verirken potadaki en büyük eleme adayı ise Zenan olarak görülüyor. Hem dört gün boyunca aldığu puanlar hem de performansı onu elenmenin eşiğine itti. Poıtanın diğer adayları da Mira ve Hanzade olabilir. Şimdilik durum bu şekilde gözüküyor ancak diskalifiye, çekilme ya da çok ekstra bir performans çıkarsa işler değişebilir.

Zenan beş gün boyunca izleyiciler tarafından çok sevildi. Karakteri ve tavırları ile sosyal medyada çok iyi yorumlar aldı. Belki bir butik işletmecisi ve büyük beden kadınlara hizmet vermesine rağmen ilk haftada elenme ihtimalinin bulunması onun için kötü oldu ancak ekrana renk kattığı düşünülüyor. Mira da zaman zaman tartışmalar yaşasa da özellikle İranlı seyirciler tarafından oldukça sevildi. Hanzade de hem güzelliği hem de oturaklı kişiliği ile yarışmada bulunduğu sürede adından söz ettirdi.

Doya Doya Moda 1 Mayıs Cuma Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 28
Emel Başkan 49
Sündüz Durmaz 31
Betül Böçkün 46
Mira Muhtarzade 27
Hanzade Nuh 25
Zenan Karataş 23

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.