Doya Doya Moda 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
Yaşam enerjiniz, ruhunuzun gıdası, evinizin neşesi, tarzınızın vitamini, ailenizin üyesi Doya Doya Moda'da yeni bir gün başlıyor. İki grup halinde yarışan 8 yarışmacı bir kez daha İstanbul sokaklarında alışverişlerini yaparak günü lider kapatmanın mücadelesini verecek. Takım puanları açısından da büyük öneme sahip yarışmada herkes kaptan olabilmek adına da gayret gösterecek. Peki Doya Doya Moda 1 Nisan 2020 Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu ve 93. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Öğle saatlerinde televizyon ekranlarını renklendiren, tarz ve moda tutkunlarını eğlendiren, rekabetin dibine vuran Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınızdayız.İki gruba ayrılan 8 yarışmacının kıyasıya yarışında üçüncü güne geldik. Çarşamba günlerinden sonra daha da kritikleşecek puan tablosunda herkes kendini kaptan olarak görmek ve bir sonraki güne hazırlamak isterken takımını da zaferi taşımanın planlarını yapıyor. Peki Doya Doya Moda 1 Nisan 2020 Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu ve 93. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Günün başkanları Özde ve Betül
Pazartesi günü başlayan yeni konseptte ilk kaptanlar Su ve Emel olmuştu. Ardından grubun en yüksek puanını toplayan isimler salı günü takımların başına geçti. O isimler Özde ve Betül oldu. Ellerinde Kraliçe Sular ve Başkanlar pankartlarıyla gelen iki yarışmacı hummalı bir mücadeleye girişti. 
 

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?

Özde'nin takımı fark attı
Haftanın ilk gününde oluşturulan takımlardan sonra iki grup da en iyi olabilmek için mücadele verirken Su'nun kurduğu ekip önemli bir farkla dünü kapattı. Emel Başkan'ın oluşturduğu takım dünü 20 puanla tamamladı. Tüm yarışmacılar 5'er puan aldı. Diğer takımda ise Sündüz sadece tek başına 20 puan topladı. Hafta sonuna doğru daha da kritikleşen puan durumunda farkı kapatmak hiç de kolay olmayacak.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda 1 Nisan Çarşamba 93. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 1 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? 

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 1 Nisan Çarşamba Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 16
Emel Başkan 20
Sündüz Durmaz 20
Betül Böçkün 20
Sena Köken 14
Mira Muhtarzade 11
Özde Karacan 20
Nadire Arslan 8

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.