Doya Doya Moda 1 Nisan Perşembe puanları | Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 1 Nisan Perşembe puanları | Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri Türkiye gündemine oturan ve rekabetiyle de adından söz ettiren Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Hafta finali öncesindeki son günde birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının elde edeceği puanlar büyük önem taşıyor. Gözler bir kez daha sıralamaya çevrildi. Peki, Doya Doya Moda 1 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Talya Prodüksüyon imzasını taşıyan ve hafta içi her gün ekranlarda tarz rüzgarları estiren Doya Doya Moda'da yepyeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği, canlı ve Youtube'taki tekrarları olmak üzere binlerce kez izlediği zorlu maratonda gözler final öncesindeki son yarışa çevrildi. Yarın 10 üzerinden yapılacak değerlendirmeye güçlü bir giriş yapmak isteyen 7 güzel kadının rekabeti yine nefes kesecek. Her anı heyecan dolu, komik, sonuna kadar mücadele barındıran ve zaman zaman da gerginliğin yaşandığı program bugün de en çok izlenenler arasında yerini alacak. Herkes kolyeyi kimin kazanacağına dair tahminler yapmak istiyor. Gün sayısı azaldığı için telafi şansı da düşüyor. Peki, Doya Doya Moda 1 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 


Özde çekiliyor mu?

Bugün All Star maratonunun 14. bölümü ile yayınlanacak olan Doya Doya Moda'da Özde şoku yaşanıyor. Şimdiye kadar kendisine karşı oynanan oyunlara göğüs gerdiğini ancak artık dayanamadığını ifade eden güzel yarışmacı, programdan iznini istedi. Seray Sever 'şaka mı bu?' diye sormakla kalırken Rümeysa ise şoke oldu. Bugün 1 Nisan olması sebebiyle şaka yapılması da gündemde. Her şey yeni bölümde ortaya çıkacak.


 

20'ler havada uçuştu!

Dün yaptıkları alışverişlerin ardından podyuma çıkan yarışmacıların puanları da belli oldu. Üç iddialı isim aldıkları tam puanlarla zirve için yarışta ben de varım dedi. Özde, Betül ve Su 20 puanla günü tamamladı. Birben ve Ferdanur ise 19 puanla ikinci oldu. Emel 13, Rümeysa 11 puanla yetindi.


 

Doya Doya Moda 1 Nisan Perşembe kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 19 + 15 + 19
  • Rümeysa Buyuran: 18  + 14 + 11
  • Sepideh Su Baher: 16 + 20 + 20
  • Betül Böçkün:  17 + 19 + 20
  • Emel Başkan: 4 + 20 + 13
  • Özde Karacan: 13 + 0 + 20
  • Ferdanur Başaran: 17 + 19 + 19


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.