Doya Doya Moda 10 Mart 2021 Çarşamba puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 10 Mart 2021 Çarşamba puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en tarz 7 kadınının mücadelesine sahne olan Doya Doya Moda'da hafta ortası bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kombin şıklıkları için çaba gösterdikleri günde yine kıyasıya bir yarış ekranlara taşınacak ve izleyiciler de bu anları izleyerek keyifli vakitler geçirecek. Hafta finaline doğru gidilirken telafi şansı azalıyor ve bu da rekabeti daha da kıran kırana bir hale getiriyor. Az hata yapan kolyeyi kazanır. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 10 Ma

İstanbul sokaklarında yaptıkları seçimlerle birlikte hem tarzlarını milyonlara kanıtlamak hem birincilik kazanmak hem de unutulmayacak başarılara imza atmak isteyen 7 kadının mücadelesi hafta ortasında da sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların son ana kadar kıyasıya yarışa girip diğer yandan birbirleri ile de didiştiği günde yine jüri üyeleri verecekleri puanlarla birlikte günün sıralamasını belirleyecek. Konsepte göre hazırlıklarını yapan 7 kızın rekabetinde kimin galip geleceği ve 500 liralık ek bütçeyi kazanacağı merak konusu. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 10 Mart Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


Ceren'in elbisesini kim kesti?

Uğurkan Erez alışverişte kök söktürüyor! Ceren ve Özde arasındaki gerginlik devam edecek. Yine karşılıklı atışmalar yayına damga vuracak. Tuğçe havuza bilerek mi düştü yoksa itildi mi? Daha önce böyle bir olay yaşanmıştı. Bu kez ne karar verilecek? Tuğçe ise 'Mağdur olmuş olsaydım Rabia gibi ağlardım' sözleri çok konuşulacak.  Kulis karıştı! Ceren'in elbisesini kim kesti? Ceren'den Özge'ye sert çıkış: Seni diskalifiye ettireceğim...Gülşah Saraçoğlu'na ne oldu? Bir anda düşünce villada herkes şok geçirdi. 


Birincilik Rabia'nın ek bütçe Elif'in

Dün yayınlanan son bölümde yarışmacılar iş yemeğine yönelik bir konsept ile jüri karşısındaydı. Bakırköy'de yapılan alışveriş sonrasında 7 kız puanlarını aldı. Gün sonunda 19 puan toplayan Rabia birinciliği kazandı. Elif Nil Elden ise 18 puanla ikinci oldu. Ayrıca rakipleri tarafından aldığı oylarla da 500 liralık ektstra bütçeyi kaptı. Bugünkü performanslar da şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.
 

doya doya moda ceren keskin fotoğrafları


doya doya moda ceren keskin kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir


doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


 

Bugünün konsepti: Nereye gittiğimi tahmin et

Bugün üçüncü bölümü ile ekranlara gelecek olan Doya Doya Moda'da tarz kounsundaki birçok format ele alınıyor. Farklı stillerin yansıtılmasının istendiği günde yarışmacılar kombinleri ile jüri üyelerini nereye gidecekleri konusunda zorlamak ve yanıtlmak için uğraş verecek. En çok uğraştıran yüksek puanı alır!


 

Doya Doya Moda 10 Mart 2021 Çarşamba kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Elif Nil Elden: 20 + 18
  • Ceren Keskin: 20 + 17
  • Rabia Ağca: 20 + 19
  • Ayça Mazlum: 19 + 11
  • Birben Coşkun: 20 + 13
  • Özde Karacan: 20 + 16
  • Tuğçe Tosun: 10 + 15

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.