Doya Doya Moda 11 Mart Perşembe kim birinci oldu? DDM puan durumu - Ceren elendi mi

Doya Doya Moda 11 Mart Perşembe kim birinci oldu? DDM puan durumu - Ceren elendi mi
Televizyon ekranlarının en şık en tarz ve en yenilikçi programı Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Adım adım finale doğru giden yarışmada yarışmacılar bugün de hünerlerini sergileyerek en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek ve kozlarını paylaşacak. Peki, Doya Doya Moda 11 Mart Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı, güzel ve bir o kadar da tarz tutkunu 7 kadının birincilik mücadelesi verdiği Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün daha başlıyor. All Star heyecanına kısa bir süre kala son haftanın finaline doğru alınacak puanların daha da kritik rol oynadığı günde yarışmacılar bir kez daha en tepede yer alabilmek ve ardından da son bölüme avantajlı girebilmek için mücadele verecek. Her anı keyifli, çekişmeli, gergin ve bir o kadar da moda dolu programı izleyiciler de bir an olsun ekran karşısından ayrılmadan izlemek istiyor. Peki, Doya Doya Moda 11 Mart Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Birben birinci oldu

Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde yarışmacılar belirledikleri kombinlerle birlikte jüri üyelerine nereye gidecekleri konusunda tahminler yaptıran yarışmacılar nefes kesen bir rekabet içindeydi. 20 tam puan alan Birben günü ilk sırada tamamladı. Bu arada Birben fragmanı yayınlanan All Star maratonunda da yer almayı başardı. Güzel yarışmacı programdaki kariyerini sürdürecek. Kendisinden sonra 1 puan farkla Elif ve Özde geldi. Özde'nin Angelina Jolie tiplemesi dün en çok konuşulan konular arasındaydı.



Ceren elenecek mi?

Doya Doya Moda'nın bugün ekranlara gelecek olan 2. sezon 174. bölümünün fragmanı paylaşıldı. Görüntülerde flaş gelişme yaşanıyor .Ceren, bir süredir arasının bozuk olduğu Özde ile yine atıştı. Ardından da yarışmadan elenmek istediğini söyledi. All Star haftasının da başlayacağını hesap edersek bu talep olumlu karşılanabilir ancak jüri ya da yapım ekibi son kararı verecek. 

doya doya moda ceren keskin fotoğrafları


doya doya moda ceren keskin kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir


doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


 

Bugünün konsepti: Pandeminin bitişini kutla!

Bugün dördüncü bölümü ile ekranlara gelecek olan Doya Doya Moda'da tarz kounsundaki birçok format ele alınıyor. Farklı stillerin yansıtılmasının istendiği günde yarışmacılar kombinleri ile pandeminin bitişini kutlamak üzere hazırlanacak. Son bir senedir milyonlarca hayatı etkileyen bu zorlu sürecin artık sona ermesi yönünde de temennide bulunuldu.


 

Elif Nil Elden ilk sırada!

Finale doğru giden ve son iki bölümü izleyicilerle buluşacak olan Doya Doya Moda'da dün verilen puanlar sonrasında zirve el değiştirdi. Rabia'nın önde götürdüğü yarışta Elif Nil Elden şu anda ilk sırada bulunuyor. İlk günü 20 puanla kapatan güzel yarışmacı iş yemeği konseptinde 18 puan aldıktan sonra dünü de 19 puanla tamamladı ve neredeysek kusursuz bir performans ortaya koydu. Kalan iki gündeki tercihleri, kombinleri, aksesuar ve elbiseleri sabırsızlıkla bekleniyor.


 

Doya Doya Moda 11 Mart 2021 Perşembe kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Elif Nil Elden: 20 + 18 + 19 = 57
  • Ceren Keskin: 20 + 17 + 14 = 51
  • Rabia Ağca: 20 + 19 + 16 = 55
  • Ayça Mazlum: 19 + 11 + 16 = 46
  • Birben Coşkun: 20 + 13 + 20 = 53
  • Özde Karacan: 20 + 16 + 19 = 55
  • Tuğçe Tosun: 10 + 15 + 6 = 31

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.