Doya Doya Moda 12 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda 12 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye'nin en tarz yarışması Doya Doya Moda'da bir dönem kapanıyor. Yaz aylarında sadece bir haftalık ara sonrası başlayan 2. sezonun da sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı günde son birinciliği elde etmek isteyen 7 moda tutkunu kadının rekabetinde hangisinin kolye sahibi olacağı merak konusu. Puanlar birbirine çok yakın. Peki, Doya Doya Moda 12 Mart Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda güncel puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi başaran Doya Doya Moda'da All Star öncesi son bölüm ekranlara geliyor. Uğurkan Erez, Seray Sever, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu programda artık son kez kombinler yapılacak ve ardından alınacak sonuçlara göre bir kişi kolyenin sahibi olarak boynuna takacak. Haftanın elenenleri veya all star sebebi ile ara verenleri belli oldu. Bundan sonraki süreçte yapım ekibinin kararıyla yeniden maratona dahil olabilecek isimlere haberimizde yer vereceğiz. Peki, Doya Doya Moda 12 Mart Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


Elif Nil Elden lider başlıyor

Yarışmaya geldiği hafta hem heyecan hem de ekran karşısında ilk kez mücadele etmenin verdiği zorluğun yanısıra partneri Adnan Kızıltaş ile de uyum yakalayamayan Elif Nil elden büyüdü büyüdü ve çığ topuna dönüştü. Her geçen gün daha da üstüne koyarak yoluna devam eden Elden, hem rakiplerine dişli bir rakip oldu hem güzelliği ile podyumu salladı hem güler yüzü ve konuşkanlığıyla tam not aldı hem de puanlarını katladı. Pazartesi başlayan haftada iki kez 20 alıp en düşük notunu 18'de tutan güzel yarışmacı kusursuza yakın bir performans sergileyerek son güne lider başladı. bugün 10 üzerinden toplamda 40 puan alma imkanı bulunuyor. Bunun ne kadarını toplayabileceği şu an için bilinmiyor ancak en yakın rakibinden 8 puan önde finalde yarışacak. Bu büyük bir avantaj.


 

Doya Doya Moda'da kim elendi?

Bu sorunun cevabı bugün çok araştırılacak. Ancak şimdiden belli olduğunu söylemekte fayda var. All Star sebebi ile tüm yarışmacılar bugün programa veda edecek. İki isim ise gelecek hafta kadroda olmaya devam edecek ve yeni formatta yarışacak. Tanıtımı yapılan Doya Doya Moda All Star'da 2. sezonda Özde ve Birben yer alacak. Diğer yarışmacılar ise elenen isimlerin yerlerine gelebilir. Özellikle Elif Nil Elden, Rabia Ağca ve Ceren Keskin. Bu sezona damga vurdular ve çok dikkat çeken yarışma kariyerleri oldu.


Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

All Star öncesi son haftada sezon bitimi olarak gösterilen cuma gününü kimin zaferle tamamlayacağı merak konusu. Şu anda geride kalan dört günü puanları ele alındığında 80 puan üzerinden 77 yapan Elif Nil Elden ilk sırada bulunuyor. İkinci sırada 69 puanlı Özde ve hemen arkasında 68 puanla Birben var. Detaylı puan durumu ve sıralama aşağıda yer alıyor;

 

  • Elif Nil Elden: 20 + 18 + 19 + 20 = 77
  • Ceren Keskin: 20 + 17 + 14 + 6 = 57
  • Rabia Ağca: 20 + 19 + 16 + 9 = 64
  • Ayça Mazlum: 19 + 11 + 16 + 12 = 58
  • Birben Coşkun: 20 + 13 + 20 + 15 = 68
  • Özde Karacan: 20 + 16 + 19 + 14 = 69
  • Tuğçe Tosun: 10 + 15 + 6 + 6 = 37

doya doya moda ceren keskin fotoğrafları


doya doya moda ceren keskin kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir


doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.