Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
Türkiye'nin stil öncüsü yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Birbirinden iddialı 7 moda delisi kızın yarışında hafta ortası nefes kesecek. Günü lider tamamlayan isim de merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Stil çakralarınızı açan, ruhunuzu dinlendiren ve öğlen saatlerinin eğlencesi Doya Doya Moda'nın yeni bölümü dopdolu. Moda dolu dakikalara tanıklık edeceğimiz yeni bir günde daha heyecan bugün de sürecek. Diğer yandan hafta ortasına gelindiği bu kritik günde alınacak her puan da altın değerinde. Rekabetin giderek kızıştığı haftada hangi ismin liderlik koltuğuna oturacağı merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda 123. bölüm fragmanı!

TV8 ekranlarında 12:30'da başlayacak olan Doya Doya Moda'nın 123'üncü bölümünde rekabet dolu anlar yaşanacak. Su ile Sündüz, Emel'in kıyafet tercihi için iddiaya giriyor. Beütl, Mira ile barışmasının mümkün olmadığını ifade etti. Tuğçe kendisini göstermeye geliyor. Mira ile de büyük bir tartıışmaya girdi. Hafta sonunda kimin gideceği yönündeki atışmalar cuma gününde nasıl bir karşılık bulacak? Tuğçe; 'Karşılarında kim olduğunu billmiyorlar ama öğrenecekler' çıkışı yaptı.

 

Döküldüler

Dün yayınlanan son bölümde konsept stiletto şıklığı oldu. 7 yarışmacının rekabetinde birincilik mücadelesi beklerken neredeyse sonunculuk yarışı vardı. Yarışmacılardan hiçbiri iki haneli puanlara ulaşamadı.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba 123. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

 

Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 15
Emel Başkan 15
Sündüz Durmaz 15
Betül Böçkün 12
Mira Muhtarzade 4
Hanzade Nuh 15
Tuğçe Kızıler 9

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.