Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir hafta başlıyor. Haftanın en tarzı olabilmek adına yarışacak 7 yarışmacı bir kez daha kıyasıya mücadelenin içine girecek. Peki Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı başaran ve geçtiğimiz hafta 20. haftayı tamamlayan Doya Doya Moda'da yeni bir heyecan başlıyor. Yeni haftada da yarışmacılar kendileri için tahsis edilen moda evinden seçecekleri kıyafetlerle en güzel kombinleri oluşturmak, günü birinci bitirmek ve hafta finaline avantajlı gitmek amacında. Peki Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer almaktadır.

100 bölüm geride kaldı
Geride kalan haftada büyük bir eğlenceye sahne olan finalle karşımıza çıkan Doya Doya Moda'da 100. bölüm sevinci yaşanmıştı. 7 yarışmacı ve jüri üyeleri de 100 bölümü geride bırakmanın mutluluğunu birlikte kutlamış ve parti yapılmıştı. Hafta içi öğlen ve ikindi kuşaklarının moda yarışmasının ilerleyen dönemlerde daha 100 programlar görebileceği yönünde temenniler dile getirildi. 

Yayın saati değişti
Birbirinden güzel ve iddialı yarışmacıların yer aldığı ve birincilik mücadelesi verdiği Doya Doya Moda'nın geçtiğimiz hafta saati değiştirilmişti. Koronavirüs önlemleri kapsamında Yemekteyiz'in yerine yayınlanan programın saati 15:30 olarak belirlenmişti. Bu saat yeni haftada da geçerli olacak. Yarışmayı kendi saatinde izleyemeyen izleyiciler için Doya Doya Moda neden yok? sorusunun cevabı böylelikle verilmiş oldu.

İki yarışmacı elendi
Doya Doya Moda'nın geride kalan haftasında iki ayrılık yaşandı. Yarışmaya yeni katılan Berfin ile birlikte Nadire veda etti. Yerlerine gelecek isimler de merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 101. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 101. bölüm heyecanı yaşanacak. Betül Böçkün ile Sündüz Durmaz kavgası dikkat çekti. Neden kavga ettiler? Betül neden ağladı? Sündüz sürekli; 'Patladın mı Betül?' sorusunu sordu. Yaşanacakların tamamı bugün ekranlarda olacak. Doya Doya Moda 101. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi 101. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.



doya doya moda sepideh su baher

 

Doya Doya Moda 13 Nisan Pazartesi Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 10
Emel Başkan 10
Sündüz Durmaz 11
Betül Böçkün 13
Mira Muhtarzade 12
Havva Alpah 9
Hanzade Nuh 5


 

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.