Doya Doya Moda 13 Şubat 2020 Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 13 Şubat 2020 Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
12. haftası başlayan Doya Doya Moda'da bugün de yine alışveriş ve moda rekabeti yaşanacak. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesi sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 13 Şubat 2020 Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

TV8'in moda ve tarz yarışması Doya Doya Moda yeni bölümü ile karşınızda. Bugün 12. haftanın dördüncü bölümü yani 59. bölümü ile yayınlanacak olan yarışmada rekabet had safhada olacak. Yarışmacıların yaşadıkları keyfli ve bir o kadar da gerdin anlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Gün sonunda alınan puanlar ve sıralama da merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 13 Şubat 2020 Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Yakut bu kez başardı
Pazartesi günü programa katılan Yakut Hüseyinli ilk iki günde elde ettiği 13 puanla izleyenleri şaşkınlığa uğratmış ve elenme potasının en güçlü adayı haline gelmişti. Ancak dün belirlenen konseptte hazırladığı tasarımla 17 puan alan Azerbaycanlı güzel hem gözlerin pasını sildi hem de kendini aştı. Eğer bu çizgide devam ederse cuma günü bir hayli iddialı konuma gelebilir.

doya doya moda yakut hüseyinli

Konsept: Püskül şıklığı
Dün 500 lira bütçe verilen 7 güzel yarışmacı bir kez daha Bakırköy sokaklarındaydı. Püskül şıklığı ile birlikte İstanbul'un tarihi ilçesinde tura başlayan güzel yarışmacılar kendilerine en çok yakışan kombinleri oluşturmaya çalıştı.

doya doya moda yakut hüseyinli

Emel Başkan'ın Azerbaycan sevdası
Yarışmanın başladığı günden bu yana yarışan Emel Başkan, Azerbaycan'dan da büyük ilgi görüyor. Yakut'un gelmesi sonrası kendisi ile yakından ilgilenen fenomen yarışmacı, Azerbaycan örf ve adetlerini de öğrenmeye başladı.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda 13 Şubat Perşembe kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 13 Şubat Perşembe Puan
Neslihan Sevim 8
Emel Başkan 10
Sündüz Durmaz 10
Sepideh Su Bahar 15
Yakut Hüsyinli 14
Ferdanur Başaran 16
Betül Böçkün 15

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.