Doya Doya Moda 14 Nisan Salı kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 14 Nisan Salı kim birinci oldu? Puan durumu
Modada kalıpları yıkan, kuralları baştan yazan ve 42 beden kadınların yarıştığı Doya Doya Moda 102. bölüm ile TV8 ekranlarında. 7 yarışmacı bir kez daha kendilerine uygun kombinleri seçerek birincilik mücadelesi verecek. Peki Doya Doya Moda 14 Nisan Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en stil yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün heyecanı daha izleyicilerin karşısında. Birbirinden güzel ve iddialı 7 kızın yarıştığı yarışmada bir kez daha podyumda en çok yüksek puanın alınması için mücadele verecek. Dün belirlenen çiçek desen şıklığı konseptinde yarışılmış ve puanlar verilmişti. Bugün de büyük bir rekabet izleyicileri bekliyor. Peki Doya Doya Moda 14 Nisan Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

İki yeni yarışmacı katıldı
Bilindiği üzere cuma günü yarışmada Berfin Kızılarslan ve Nadire Arslan elenmişti. Dün başlayan haftada iki yeni yarışmacı yarışma ortamına ortak oldu. Adanalı Hanzade Nuh ile Niğdeli Havva Alpay Doya Doya Moda'nın yeni isimleri oldu. Özellikle Havva Alpay izleyicilerin ilgi odağı oldu. İki yeni yarışmacı da ilk gününde oldukça gergindi. Üzerlerine oynandığını düşündüler.

Yenilerden kötü başlangıç
Doya Doya Moda'nın 101. bölümünde puanlamalar merak ediliyordu. Yeni yarışmacıların performansı ve başlangıcı da önümüzdeki günlerde kalabilmeleri adına önemliydi. Ancak başarılı olamadılar. Hanzade Nuh 5, Havva Alpay ise 9 puanla son iki sırada yer aldı.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 102. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 101. bölüm heyecanı yaşanacak. Betül Böçkün girdiği iddiayı kaybetti ve temizliğe başladı. Hanzade'nin yanısıra Mira ve Su da ona takılmak için yerleri  kirletti. Doya Doya Moda 102. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 14 Nisan Salı 102. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 14 Nisan Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.



doya doya moda sepideh su baher

 

Doya Doya Moda 14 Nisan Salı Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 15
Emel Başkan 15
Sündüz Durmaz 15
Betül Böçkün 11
Mira Muhtarzade 15
Havva Alpah 4
Hanzade Nuh 8


 

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.