Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
TV8'in ezer bozan moda programı Doya Doya Moda'da bir final günü daha geldi. Yarışmacılar son kez kendilerinden istenen konseptte ürünleri seçecek ve performanslarını ortaya koyacak. Peki Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda 14 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Tv8 ekranlarında öğle saatlerini neşelendiren Doya Doya Moda'nın 7 Şubat Cuma günü yayınlanacak finalinde yarışmacılar bir kez daha birbirlerini geride bırakmak ve günü lider tamamlamak adına mücadele edecek. Diğer yandan da hafta  sonu için kendilerine avantaj sağlamaya çalışacak. Dün yayınlanan son bölümde yine neşeli anlar kadar gergin ve elektirikli dakikalar da yaşandı. Gözler ise bugüne çevrildi. Peki Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Kim kolye kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Kadıköy'de zorlu maraton
Dün ekranlara gelen son bölümde yarışmacıların adresi bir kez daha Kadıköy'dü. Ünlü boğa heykeli önünde buluşan 7 isim alışverişe başladı. Bu kez konsept kaban gömlek pantolon şıklığıydı Yarışmacılar birbirleri ile atışmaktan ve söz söylemekten geri kalmadı.

doya doya moda yakut hüseyinli

Ferdanur birinci oldu
Keyifli bir maratonun sonunda jüri karşısına çıkan 7 yarışmacıdan hangisinin birinci olacağı merakla bekleniyordu. Yine sert eleştirilere sahne olan ve zaman zaman elektriklenmelerin de yaşandığı bölümde puanlar açıklandı ve tablo ortaya çıktı. Dünü Ferdanur Başaran birinci tamamladı. 16 puanla zirvede yer aldı.

doya doya moda yakut hüseyinli

Emel Başkan'ın Azerbaycan sevdası
Yarışmanın başladığı günden bu yana yarışan Emel Başkan, Azerbaycan'dan da büyük ilgi görüyor. Yakut'un gelmesi sonrası kendisi ile yakından ilgilenen fenomen yarışmacı, Azerbaycan örf ve adetlerini de öğrenmeye başladı.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Haftanın birincisi Su Baher oldu. 

Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi ve elenen yarışmacıyı haberimizde okuyabilirsiniz.

Yakut Hüseyinli elendi.


Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma Puan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Yakut Hüsyinli
Ferdanur Başaran
Betül Böçkün

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.