Doya Doya Moda 15 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 15 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en stil, en şık ve en samimi yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yedi yarışmacının yer aldığı programda birincilik mücadelesi bir kez daha nefes kesecek. İlk günde bir kişi daha yarışmaya katılacak. Performansı merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 15 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in en sevilen yarışmalarından biri olan ve öğle satlerini renklendiren, stilinizin ufuklarını genişleten ve dopdolu anlarla ekranlara gelen Doya Doya Moda yepyeni bir haftaya başlıyor. Birbvirinden iddialı ve güzle 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olacak programda yine herkes en yüksek puanı alabilmek ve hafta sonuna avantajlı girmenin ilk adınıını atmak istiyor. Peki Doya Doya Moda 15 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Zeynep Zor elendi

Geçen haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Pota oldukça kalabalıktı ve gidecek isim merakla bekleniyordu. Gerilim fimlerini andıran dakikalar sonucunda en az puanı alan isim açıklandı. Son haftaların birçoğunda da olduğu gibi ilk gelen yarışmacı elendi. Yani Zeynep Zor. Kendisine tanınan 5 günlükl sürede rakibelerini geçemeyen güzel isim hayallerinede elveda demek zorunda kaldı.


 

Büşra Koçak katıldı

Yarışmanın biten bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan isim Büşra Koçak oldu. Genç yarışmacı sahip olduğu Instagram hesabından da fragmanı yayıldı ve katılacağını ilan etti. Çetin rakiplere sahip olan Büşra hakkında araştırmalar da llk andan itibaren başlayacak. Güzelliğinin verdiği avantajı performansa çevirip çevirmeyeceği merak kounsu.



 

Doya Doya Moda 141. bölüm fragmanı

Bugün yeni haftası başlayacak olan Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yarışmacılar artık final için mücadele verecek. Yeni yarışmacı Zeynep Zor iddialı geldi ve herkese meydan okudu. Günün konseptine uygun tercihler yapmaya çalıştı. Hanzade ile arasında nasıl bir lilişki olacak. Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.


 


Doya Doya Moda 15 Haziran Pazartesi 141. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 


 

Doya Doya Moda 15 Haziran Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 19
Sündüz: 10
Gamze: 5
Emel: 13
Su: 5
Betül: 11
Büşra: 6




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.