Doya Doya Moda 15 Mart Pazartesi All Star 1. bölüm kim birinci oldu? DDM puan durumu

Doya Doya Moda 15 Mart Pazartesi All Star 1. bölüm kim birinci oldu? DDM puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda yepyeni konsepti ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların birincilik adına ter dökeceği günde yine gözler alıancak puanlara çevrildi. İlk bölümde kendini ispat etmek isteyen güzel yarışmacıların kıyasıya rekabetini sakın kaçırmayın! Peki, Doya Doya Moda 15 Mart Pazartesi All Star 1. bölüm kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Geçtiğimiz cuma günü Elif Nil Elden'in birinciliği ile sona eren haftasının ardından Doya Doya Moda'da yeni bir maraton ekranlara geliyor. İki sezona damga vuran yarışmacıların birbirleri ile rekabet edeceği maratonda yine kolye savaşı ortaya konulacak. İstanbul sokaklarındaki kombin şıklıklarınıı podyumlara da yansıtmak isteyen büyük beden kadınlar zaman zaman gerilimli anlar da yaşayacak. Ancak heyecan bitmeyecek.. Yarışmacılar ilk günde alacakları puanlarla birlikte iyi bir başlangıç yapmak amacında. Peki, Doya Doya Moda 15 Mart Pazartesi All Star 1. bölüm kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda All Star nerede çekiliyor?

Bugün ekranlardaki yerini alacak olan Doya Doya Moda'nın nerede çekildiği de merak konusu. Villada hem kulis hazırlıkları yapan hem yarışan hem de günlük hayatlarını sürdüren yarışmacılar burada oldukça fazla zaman harcıyor. Yarışmanın çekildiği yer de merak konusuydu. Doya Doya Moda All Star'ın Çekmeköy'de çekildiği tahmin ediliyor.


Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kimdir?

Şıklık yarışı veren ve hafta sonunda da kolye kazanmak isteyen 7 kadının İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kendilerine verilen süre ve konsept ile yarıştığı Doya Doya Moda'nın All Star'da boy gösterecek olan yarışmacılar da belirlendi. Cuma günü yayınlanan fragmana göre Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kimdir? sorusunun yanıtı aşağıda yer alıyor;

  • Birben Coşkun
  • Rümeysa Buyuran
  • Sepideh Su Baher
  • Betül Böçkün
  • Emel Başkan
  • Özde Karacan
  • Ferdanur Başaran


Elif Nil Elden ve Rabia için sitem!

Bugün All Star heyecanı başlayacak olan Doya Doya Moda kadrosuna son birinci Elif Nil Elden ile 2. sezonun ilk gününden bu yana yarışan Rabia Ağca'nın alınmaması hayranları tarafından eleştirildi. Sosyal medyada birçok kişi yükselen performansı ve son birincilikle adından söz ettiren Elden'in yanısıra bugüne kadar en dikkat çeken yarışmacılardan olan Rabia'nın podyumda olması gerektiğini söylediler. İki yarışmacının neden seçilmedikleri ya da teklif olduysa ne karar verdikleri bilinmiyor.



Doya Doya Moda 15 Mart 2021 Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun
  • Rümeysa Buyuran
  • Sepideh Su Baher
  • Betül Böçkün
  • Emel Başkan
  • Özde Karacan
  • Ferdanur Başaran


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.