Doya Doya Moda 15 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 15 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
TV8'de yayınlanan bölümleri ile moda tutkunlarını bir araya getiren Doya Doya Moda'da 25. hafta da sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya yarışında artık son gün. Bugün alınacak puanlarla brilikte kolye kazancak ve elenecek isim belirlenecek. Peki Doya Doya Moda 15 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz 7 büyük beden kadınının yarıştığı Doya Doya Moda'nın hafta finali de nefes kesecek. Birbirine yakın puanlarla birlikte son güne giren yarışmacılar arasından hangisinin birinci olacağı ve elneceği konusunda birçok tahmin yapıluyor. Bu cuma ile birlikte 25. haftasını sonlandıracak olan yarışmanın puanları da merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 15 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda 15 Mayıs Cuma 125. bölüm fragmanı
Emel mi Hanzade mi? Yoksa başka biri mi? Birinci kim olacak? Yedi güzel yarışmacının düellosunda kıyasıya rekabet bugün de devam edecek. Haftanın son günündeki rekabetin ardından sonuçlar belirlenecek ve bir kez daha kolye heyecanı yaşanacak. Mira ile Tuğçe bir kez daha karşı karşıya. Hanzade iddiasını ortaya koydu. Emel her şeyin değişebileceğini söyledi. Su da kolye alıp almayacğaını merak ettiğini açıkladı. Mira, son gün Tuğçe ya da kendisinin gideceğini gündeme getirdi. Betül, Gülşah Saraçoğlu'nun söylediklerini Tuğçe'ye yöneltti. Tuğçe ise beklenmeyen bir cevap verdi ve 'Gülşah Hanım'ın söyledikleri ile ilgilenmiyorum'dedi.

hanzade nuh

Hanzade yine kendisini gösterdi
Geldiği ilk haftalarda kalitesini ortaya koyamayan Hanzade sonunda bir açıldı pir açıldı. Kısa süre önce kolyeyi az bir puan farkı ile kaçıran güzel yarışmacı yükselişini sürdürüdü. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya gelen ve cuma gününde elenen Zenan Karataş tarafından giydirilen Nuh, dün de çok iyi bir puan elde etti ve bugün 10 puan üzerinden değerlendirilecek olan tasarımlarla birlikte final öncesi kolyenin ucundan tuttu denilebilir. Hafta birinciliği için en büyük adaylardan biri o.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 15 Mayıs Çarşamba 125. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

 

Doya Doya Moda 14 Mayıs Cuma kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade birinci oldu.
Mira elendi.

Doya Doya Moda 15 Mayıs Cuma Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Betül Böçkün
Mira Muhtarzade
Hanzade Nuh
Tuğçe Kızıler

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.