Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu
Tarz dünyanızı genişleten, stil ufkunuzu açan ve yarışma heyecanınızı kaybettirmeyen Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının seçeceği kıayfetler aksesuarlarla yarışacağı programda yine büyük bir heyecan yaşanacak. Peki Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen tarz yarışması Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba günü de izleyicilerinin karşısında olacak. Artık İstanbul sokakları yerine kendilerine tahsis edilen evde kıyafet, kombin ve aksesuarlarını sçecek olan kızlar birincilik için mücadele verecek. Her tercihin hafta sonundaki finale etki edeceği günlerden birinde daha büyük heyecan yaşanacak. Peki Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde.

Havva Alpay jüriyi çıldırttı!
Bu hafta yarışmaya katılan isimlerden biri olan Havva Alpay ilk günü 9 puanda tamamlamıştı. Dün ne yapacağı merak edilen Alpayi tercihi ile herkesi şoke etti. Giyydiği kıyafet ve seçtiği ayakkabı ile jüri tarafından sert eleştirilere maruz kalan genç yarışmacı toplamda 4 puan alarak günü tamamladı.

Doya Doya Moda Havva Alpay kimdir?

15'ler havada uçuştu
Doya Doya Moda'da yarışan 7 yarışmacı arasından dördü adeta şov yaptı. Uğurkan Erez'in yer almadığı jüride 15 puan üzerinden değerlendirilen yarışmacılar arasından dördü 15 tam puan aldı. Mira, Emel, Sündüz ve Su günü birinci bitirdi.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 103. bölüm fragmanı

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 103. bölüm heyecanı yaşanacak. Betül Böçkün girdiği iddiayı kaybetti ve temizliğe başladı. Hanzade'nin yanısıra Mira ve Su da ona takılmak için yerleri  kirletti. Doya Doya Moda 103. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 15 Nisan Salı 103. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.



doya doya moda sepideh su baher

 

Doya Doya Moda 15 Nisan Çarşamba Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 11
Emel Başkan 15
Sündüz Durmaz 10
Betül Böçkün 15
Mira Muhtarzade 11
Havva Alpay 8
Hanzade Nuh 4


 

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.