Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba 148. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba 148. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük kadınının yarıştığı Doya Doya Moda'da hafta ortasına gelindi. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede festival havasına uygun kombinler oluşturup jüri karşısına çıkacak. Peki Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba 148. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen ve her geçen gün daha da artan final heyecanıyla rekabetin doyasıya yaşandığı Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü günündeyiz. Yarışmacılar arasındaki mücadelede gerginlik artıyor. Artık tahammül sınırları giderek aşağı iniyor ve her an her şey olabilir. Gözler bugün jürinin vereceği puanlara çevrildi. Peki Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba 148. bölüm kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.




Hanzade şov yaptı!

Pazartesi gününde başlayan yeni haftanın ardından Hanzade'nin şovu sürüyor. Güzel yarışmacı Uğurkan Erez'in katılımı ile 20 üzerinden verilen puanlardan 19'ar alarak üçüncü güne geldi. Daha önce bir kolyesi bulunan Hanzade'nin bu performansı takipçilerini de sevindirirken yarışmayı izleyenleri de heyecanlandırdı. İki gün üst üste tam puana yakın almak herkesin harcı değil ve kendisi bunu kararlılıkla sürdürmek istiyor.



Doya Doya Moda 148. bölüm fragmanı

Festival havası var! Peki festival kimin işi? Sündüz ve Büşra karşı karşıya... Betül, Gamze'ye tuzak mı kurdu? Şoke eden ifadeler... Betül neden bunları yaptı? Seray Sever'in sözleri Gamze'yi ağlattı. Yarışmanın gerçek yüzü giderek kendini gösteriyor. Doya Doya Moda'nın yeni bölümü yarın 12:30'da TV8'de.


Doya Doya Moda 16 Haziran Salı 148. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 


 

Doya Doya Moda 17 Haziran Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Hanzade: 11
Sündüz: 17
Gamze: 10
Emel: 6
Su: 19
Betül: 19
Büşra: 5




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.