Doya Doya Moda 17 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 17 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
TV8'de yayınlandığı bölümlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. 7 yarışmacı oluşturacakları kombinlerle günün kazananı olmak için mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 17 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Tv8 ekranlarında öğle saatlerini neşelendiren Doya Doya Moda'nın 17 Şubat Pazartesi günü yarışmacılar bir kez daha birbirlerini geride bırakmak ve günü lider tamamlamak adına mücadele edecek. Diğer yandan da hafta sonu için kendilerine avantaj sağlamaya çalışacak. Cuma yayınlanan son bölümde yine neşeli anlar kadar gergin ve elektirikli dakikalar da yaşandı. Gözler ise yeni haftada. Peki Doya Doya Moda 17 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Yeni yarışmacı katılıyor
Bugünden itibaren yeni haftasına merhaba diyecek olan Doya Doya Moda'da yeni bir yarışmacı kıyasıya rekabete katılacak. Bilindiği üzere cuma günü Yakut Hüseyinli yarışmaya veda etmiş ve elenmişti. Aldığı düşük puanlardan sonra kendisinden bekleneni veremeyen genç model için sosyal medyada hak ettiği yönünde çok sayıda mesaj atıldı.

doya doya moda esra eylül topçu



ferdanur başaran fotoğrafları

Yeni jüri üyesi!
Yarışmada geçen haftadan bu yana Seray Sever jüri koltuğunda oturuyor. Banu Noyan'dan boşalan kadroya eklenen Seray Sever, magazin yorumculuğundan jüri üyeliğine geçiş yaptı. Sivri ve dobra yorumları ile burada da adından söz ettiren güzel sunucu, izleyicilerden tam not aldı.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda 17 Şubat Pazartesi kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 17 Şubat Pazartesi Puan
Neslihan Sevim 19
Emel Başkan 8
Sündüz Durmaz 16
Sepideh Su Bahar 7
Betül Böçkün 20
Ferdanur Başaran 8
Esra Eylül Topçu 11

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.