Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu | 83. bölüm izle

Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu | 83. bölüm izle
Türkiye'de modanın nazbzını tutan, kuralları baştan koyan, tarzları belirleyen ve stilleri çizen Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacı bir kez daha İstanbul sokaklarında alışveriş yaparak kendilerini günü zirvesine taşıyacak olan kombinleri seçecek. Peki Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu ve 83. bölüm izle seçenekleri haberimizde.

Seray Sever, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri üyeliği ile ekranlara gelen Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba günü de kendi saatinde Tv8 ekranlarındaki yerini aldı. Dört jüri üyesinin yanısıra 7 yarışmacı ile de renklenen yarışmada yine zirve mücadelesi verilecek. Pazartesi başlayan haftanın ilk günü kıyasıya bir rekabet ile geçti. Bugün de aynısının olması bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu ve 83. bölüm izle seçenekleri haberimizde.
 

20'ler havada uçuştu!

TV8'in moda yarışması Doya Doya Moda'nın yayınlanmaya başladığı günden bu yana belki de rekabet seviyesi en yüksek gün geride kaldı. Jean şıklığıdna yarışan 7 yarışmacı arasından 3'ü günü 20 puanla tamamladı. Derya, Su ve Sündüz salı gününde tam puan aldı ve finale doğru önemli bir adım atmış oldular.

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?


Konsept: Jean şıklığı

Dün Bakırköy'de birincilik mücadelesi veren yarışmacılar için konsept jean şıklığıydı. 7 güzel çıktıkları 2 saatlik alışveriş maratonunda birçok kombin deneyerek jürinin karşısına çıkmak için hazırlandı. Gündelik hayatta da çok kullanılan bir tarz olan jean şıklığında birbirinden şık tasarımlar ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?


Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba 83. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 


Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 18 Mart Çarşamba Puanları Puan
Özde Karacan 13
Emel Başkan 20
Sündüz Durmaz 14
Sepideh Su Baher 14
Betül Böçkün 16
Sena Köken 10
Derya Çağlar 12

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.