Doya Doya Moda 19 Mart Cuma puan durumu! Bugün kim birinci oldu? Bu hafta kim elendi?

Doya Doya Moda 19 Mart Cuma puan durumu! Bugün kim birinci oldu? Bu hafta kim elendi?
Birben Coşkun mu Özde Karacan mı? Doya Doya Moda'nın All Star etabındaki ilk kolyenin sahibi belli oluyor. Tüm hafta boyunca performansları ile parmak ısırtan Birben ve Özde'nin kıyasıya mücadelesine sahne olan yarışmada kimin birincilikle haftayı kapatacağı merak konusu. Dİğer yanden bir yarışmacı da elenme üzüntüsü yaşayacak. Peki, Doya Doya Moda 19 Mart Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in en çok izlenen yapımlarından biri olarka televizyon ekranlarını sallayan Doya Doya Moda'da yeni haftanın sonununa gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde artık son kez İstanbul sokaklarına çıkılacak. Ardından podyumdaki yerlerini alacak olan 7 güzel kadının elde edecekleri puanlar haftanın kaderini belirleyecek. Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Seray Sever'in jüri üyeliklerini üstlendiği programda yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde izleyiciler yine ekran başına kilitleyecek. Telafisi imkansız bir hafta finali izleyicileri bekliyor. Peki, Doya Doya Moda 19 Mart Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda'da neler yaşnacak?

Bugün All Star etabındaki ilk haftasını sonlandıracak olan yarışmada yine gergin anlarekranlara gelecek. Özde'nin kolyeyi kaybetmemek adına vereceği mücadele, Birben'in kolyeyi alma isteği sonrasında kimin galip çıakcağı merak konusu. Aradaki puan farkı sadece 3 ve her an her şey olabilir. Diğer yarışmacılar ise elenmeme korkusu yaşamamak adına giyimlerine önem vermek zorundalar. Betül ise 'Biz bitti demeden bitmez' sözü ile iddiasını ortaya koydu.


 

Doya Doya Moda 19 Mart Cuma Puan Durumu kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar haftanın kaderini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek puanlarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları puanlar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Birben Coşkun: 15 + 19  + 6 + 16 = 56
  • Rümeysa Buyuran: 7 + 16 + 9 + 6 = 38
  • Sepideh Su Baher: 8 + 7 + 8 + 15 = 38
  • Betül Böçkün: 10 + 8 + 8 + 8 = 34
  • Emel Başkan: 8 + 15 + 11 + 7 = 49
  • Özde Karacan: 17 + 8 + 18 + 16 = 59
  • Ferdanur Başaran: 9 + 7 + 8 + 14 = 38


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.