Doya Doya Moda 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
Tarz ufuklarınızı genişleten, stilinizi arşa çıkartan, Türkiye'nin en keyifli ve samimi yarışması Doya Doya Moda'da dördüncü gün heyecanı yaşanıyor. Final öncesindeki son günde pazartesiden bu yana iki takım halinde yarışan kızlarımız yine İstanbul sokaklarında alışveriş mücadelesi verecek. Doya Doya Moda 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

TV8'de yayınlanan bölümleri ile herkesi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün izleyicilerin karşısında olacak. Gelecek hafta dalya demeye hazırlanan yarışmada bugün de yine her kombin takımların kaderini belirleyecek. Bu sebeple kaptanlara büyük iş düşüyor. Gün sonunda da daha fazla puan almak isteyen iki takım yarışmacıları final öncesinde avantaj sağlayarak öne geçmek amacında. Jüri de yine zaman zaman sert eleştirileri ile karşınızda olacak. Peki  Doya Doya Moda 2 Nisan 2020 Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve 93. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Günün başkanları Sündüz ve Nadire
Dördüncü güne girdiğimiz haftada dün iki takım Pendik'teydi. Sündüz ve Nadire'nin kaptanlığını yaptığı günde eğlenceli anlar ekranlara geldi. Sündüz arkadaşları için portakal sıkıp çikolata hazırlarken Nadire de moralleri yüksek tutmaya çalıştı. 
 

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?

Yeşil takımdan sürpriz atak
İlk iki günde yeşil takım aldığı puanlarla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Hatta ikinci günden sonra fakın açılacağı ve pembe takımın birinciliği neredeyse garantileyeceği düşünüldü. Ancak yeşil takım topladığı puanlarla önemli bir başarıya imza attı ve ödüle aday olduklarını gösterdi. Perşembe ve cuma günleri bizi daha da korakor bir mücadele bekliyor.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda 2 Nisan Perşembe 94. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? 

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 2 Nisan Perşembe Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 20
Emel Başkan 10
Sündüz Durmaz 20
Betül Böçkün 17
Sena Köken 9
Mira Muhtarzade 16
Özde Karacan 20
Nadire Arslan 6

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.