Doya Doya Moda 20 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu

Doya Doya Moda 20 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen tarz yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının çekişmeli rekabetine sahne olan programda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Final öncesindeki son günde izleyenlerin karşısına çıkacak kızlar yine kendilerine verilen süreyi en iyi şekilde kullanmak ve kolye savaşının daha da alevli bir şekilde gerçekleşeceği bölüme avantajlı girmek istiyor. Peki, Doya Doya Moda 20 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan d

TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni hafta maratonu devam ediyor. Tarzını göstermek ve stil tutkusunu milyonlara kanıtlamak isteyen 7 büyük beden yarışmacının rekabetinde yine nefes kesen anlar yaşanacak. Dünün ardından geride kalan hafta ortası sonrasında artık adım adım finale doğru gidiliyor. İlgiyle takip edilen bu keyifli ancak bir o kadar da gergin mücadelede yarın bir kişi mutlu sona ulaşırken diğeri de elenme üzüntüsü yaşayacak. Bu sebeple bugün önemli. 5  puan üzerinden değerlendirilecek son günde herkesin hedefi 20 puanla iyi bir avantaj sağlamak. Ancak bu hiç de kolay değil. Jüriyi kendileri hakkında olumlu kanaat vermeye iten kombinleri üzerlerine geçirmeleri gerekiyor. Alınacak fazla 1 puan dahi birinciyi ya da eleneni değiştirebilir. Peki, Doya Doya Moda 20 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Özde diskalifiye mi edilecek?

Doya Doya Moda All Star'ın bugün yayınlanacak olan 49. bölümünde Özde şaşkınlığı yaşanıyor. Yarışmacılar arasındaki çetin zirve savaşında flaş bir olay gündeme geldi. Yayınlanan fragmanda kızların program boyunca birbirlerine karşı yönelttikleri imaların ardından Gülşah Saraçoğlu'nun ifadeleri herkesi dondurdu. Güzel modacı; 'Seni sevdiğimi biliyorsun. Ama bu affedilemez. Hakkında yaptırım uygulanmasını istiyorum. Buraya kadar' dedi. Bu sözlerden sonra herkes Özde'nin diskalifiye edileceği yönünde yorumalr yaptı.


 

Doya Doya Moda 20 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Dört bölümde elde edilen sıralama ise finalde değişebilir. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor. Dün yayınlanan son bölümde birinci 19 puanla Ferdanur olmuştu.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 12 + 12
  • Rabia Ağca: 18 + 14 + 14
  • Sepideh Su Baher 17 + 16 + 16
  • Betül Böçkün: 10 + 12 + 12
  • Emel Başkan: 10 + 16 + 16
  • Özde Karacan: 20 + 16 + 16
  • Ferdanur Başaran: 14 + 19 + 19

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.