Doya Doya Moda 21 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 21 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
TV8'in ezer bozan moda programı Doya Doya Moda'da bir final günü daha geldi. Yarışmacılar son kez kendilerinden istenen konseptte ürünleri seçecek ve performanslarını ortaya koyacak. Peki Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda 21 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Tv8 ekranlarında öğle saatlerini neşelendiren Doya Doya Moda'nın 7 Şubat Cuma günü yayınlanacak finalinde yarışmacılar bir kez daha birbirlerini geride bırakmak ve günü lider tamamlamak adına mücadele edecek. Diğer yandan da hafta  sonu için kendilerine avantaj sağlamaya çalışacak. Dün yayınlanan son bölümde yine neşeli anlar kadar gergin ve elektirikli dakikalar da yaşandı. Gözler ise bugüne çevrildi. Peki Doya Doya Moda 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Kim kolye kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Bakırköy'de zorlu maraton

Dün ekranlara gelen son bölümde yarışmacıların adresi bir kez daha Bakırköy'dü. İstanbul Caddesi'nde buluşan 7 isim alışverişe başladı. Bu kez konsept deri ceket şıklığıydı Yarışmacılar birbirleri ile atışmaktan ve söz söylemekten geri kalmadı.

doya doya moda esra eylül topçu
 


Doya Doya Moda 21 Şubat Cuma 65. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Konsept: Deri ceket

Dün kıyasıya bir rekabete giren yarışmacılar için adres yine Bakırköy'dü. Kendilerine verilen 500 liralık bütçelerle Bakırköy sokaklarını arşınlayan güzel yarışmacılar en güzel tercihleri yapabilmek adına mücadele verdi. ardından da jürinin karşısına çıktılar. Emel diskalifiye şoku yaşadı.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir
 


Doya Doya Moda 21 Şubat Cuma kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Betül birinci oldu. 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları


Doya Doya Moda 21 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi ve elenen yarışmacıyı haberimizde okuyabilirsiniz.

Neslihan elendi. 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 21 Şubat Cuma Puan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Betül Böçkün
Ferdanur Başaran
Esra Eylül Topçu


 

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir
 

ferdanur başaran fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum