Doya Doya Moda 23 Haziran Salı 152. bölüm fragmanı | İpler gerildi...

Doya Doya Moda 23 Haziran Salı 152. bölüm fragmanı | İpler gerildi...
Türkiye'nin en iddialı 7 kadınını bir araya getiren Doya Doya Moda'nın bir bölümü daha sona erdi. Birbirinden iddialı yarışmacıların finale doğru giderek artan rekabetinde artık sıra yeni güne geldi. Peki yarın neler olacak? Doya Doya Moda 23 Haziran Salı 152. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en candan, en samimi ve en modern yarışması Doya Doya Moda'nın yepyeni bir bölümü daha ekranlarda. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının rekabetinde hafta heyecanı giderek artıyor. Yeni haftayla birlikte yarışmacılar arasındaki rekabet de kat be kat artacak. Peki Doya Doya Moda 23 Haziran Salı 152 bölüm kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda 23 Haziran Salı 152. bölüm fragmanı

Yeni hafta bomba gibi başladı. Bir eksik olarak yarışa devam eden yarışmacılar için artık son 9 gün. Birbirlerine hem puan hem de psikolojik üstünlük kurmak isteyen 6 yarışmaccı yine iş başında. Konseot yaz mevsiminde kahvaltı. Kemal Doğulu'dan o isme şok soru: Para peşinde misin yoksa adını yarışmaya yazdırmak mı istiyorsun? Hanzade ve Betül arasında yine gerilim. Hepsi ve daha fazlası 23 Haziran Salı Doya Doya Moda 152. bölümde.

 




 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.