Doya Doya Moda 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu 86. bölüm izle

Doya Doya Moda 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu 86. bölüm izle
Ekranların moda canavarı, zirve sahibi ve tarz belirleyicisi Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının İstanbul sokaklarında en iyi tercihi yapabilmek adına ter dökeceği günlerde bir de yeni isim programa katılıyor. Peki Doya Doya Moda 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu ve 86. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da pazartesi heyecanı yaşanıyor. Cuma günü elenen yarışmacının yerine bir yenisinin geleceği ve rekabetin kızışacağı haftada birincilik mücadelesi kıran kırana geçecek. İzleyicilerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği yeni bölümle ilgili olarak binlerce araştırma yapılıyor ve gün sonundaki puanlar öğrenilmek isteniyor. Peki Doya Doya Moda 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu ve 86. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Derya elendi
Doya Doya Moda'nın son haftasında iki yarışmacı potada çok kritik bir sınav verdi. Emel Başkan ve Derya Çağlar kaldıkları eleme eşiğinde ya kalacaktı ya gidecekti. Özellikle Emel Başkan hafta başında aldığı kötü puanları sonradan düzeltse de gideceğine ve bir dönemin daha kapanacağına kesin gözle bakılıyordu ancak beklenen olmadı. Derya Çağlar çok iyi geçirdiği iki haftanın ardından elendi.

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?

Konsept oyuncular!
Yarışmanın cuma günü yayınlanan son bölümünde yarışmacılar belirledikleri erkek oyuncu kılığına girdi. Betül Recep İvedik, Su Kıvanç Tatlıtuğ, Derya Deliha'yı canlandırdı. Diğer modeller de kendilerinin istediği oyuncu tercihleri ile jürinin karşısına çıktı. 500 lira bütçe ile yapılan hafta sonu alışverişleri sonrasında Betül kolyenin sahibi oldu.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda 23 Mart Pazartesi 86. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 23 Mart Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 23 Mart Pazartesi Puanları Puan
Özde Karacan 11
Emel Başkan 11
Sündüz Durmaz 7
Sepideh Su Baher 7
Betül Böçkün 9
Sena Köken 7
Mira Muhtarzade 16

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.