Doya Doya Moda 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu 87. bölüm izle

Doya Doya Moda 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu 87. bölüm izle
Tarzınızın ilacı, gardroplarızın dostu, stil ikonunuz ve en güzel alışkanlığınız Doya Doya Moda'da yeni gün heyecanı başlıyor. Yeni yarışmacısıyla daha da zorlu bir maratona başlanan yarışmada bugünün puanları da merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu ve Doya Doya Moda 87. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz ve iddialı 7 yarışmacısının yarıştığı Doya Doya Moda'da bir gün daha başlıyor. Alışverişleri sonrasında jüri karşısına çıkarak en yüksek puanı almayı hedefleyen ve hafta sonunda kolyeyi takmayı amaçlayan birbirinden güzel 7 isim dün ilk günde kıyasıya bir rekabet içerisindeydi. Geride kalan günün ardından sırada bugün var. Alınacak her puan büyük önem taşıyor. Birinciliğin ya da elenmenin belirlenebileceği her an yarışmacılar için çok kritik. Peki Doya Doya Moda 24 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu ve Doya Doya Moda 87. bölüm izle seçenekleri haberimizde.

Mira Muhtarzade katıldı
Bilindiği üzere cuma günü yarışmaya iki hafta boyunca yarışan Derya Çağlar veda etmişti. İz bırakan bir performansla programdan ayrılan güzel yarışmacı yerine Mira Muhtarzade katıldı. İranlı olan genç yarışmacı, köpeği ile birlikte toplanma yerine geldi. İlk günden iddialı açıklamalar yaptı ve gözdağı verdi. Aldığı puanlarla da ilk günde bunu kanıtladı. Bakalım formu nasıl devam edecek.

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?

Günün birincisi Mira!
Doya Doya Moda'nın tarihinde çok az kişi geldiği ilk günde birinci olma başarısı gösterdi. Onlardan biri de dün yaşandı. İranlı güzel Mira Muhtarzade ilk gününde 16 puan topladı ve en yakın rakibeleri Özde ile Emel'e 5 puan fark attı. Diğer yarışmacılar ise tek hanede kalabildi. V yaka şıklığında 500 lira bütçe ile yarışan kızların adresi dün Kadıköy'dü. Bugünkü heyecan yine nefes kesecek.

 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda 24 Mart Salı 87. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 24 Mart Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 24 Mart Salı Puanları Puan
Özde Karacan 12
Emel Başkan 12
Sündüz Durmaz 9
Sepideh Su Baher 12
Betül Böçkün 10
Sena Köken 5
Mira Muhtarzade 4

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.