Doya Doya Moda 26 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 26 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
TV8'de yayınlandığı bölümlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni gün heyecanı başladı. 7 yarışmacı oluşturacakları kombinlerle günün kazananı olmak için mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 26 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

TV8'de yayınlandığı bölümlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni gün heyecanı başladı. 7 yarışmacı oluşturacakları kombinlerle günün kazananı olmak için mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 26 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde. Pazartesi başlayan yeni hafta heyecanıyla izleyenleri eğlendiren Doya Doya Moda'nın 26 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 68. bölümü TV8 ekranlarında. Yine birbirinden iddialı 7 yarışmacının sokakları karış karış gezerek alışveriş yapacağı bölümde tartışmalar ve gülüşmeler eksik olmayacak. Jürinin sert yorumları ile de güne damga vuracağı program şimdiden merakla bekleniyor.
 


Konsept kar şıklığı

Dün Kadıköy'de alışveriş turuna başlayan yarışmacılar için jüri tarafından belirlenen konsept kar şıklığıydı. En iyi tercihleri yapabilmek adına ter döken ve işlerini hızlı hızlı halletmeye çalışan 7 güzel, zaman zaman karar vermekte zorlandı. Jüri karşısında da aldıkları puanlarla günü tamamladılar.
 


Birinci Sündüz sonuncu Aydan

Yarışmacılar yaptıkları tercihlerin ardından jüri tarafından verilen puanlarla hem sevindi hem üzüldü. Dün Sündüz 15 puanla birinci oldu. Yarışmanın ilk gününden bu yana yarışan Cezayirli güzel yine adından söz ettirmeyi başardı. Ferdanur Başaran 14 puanla ikinci ve Emel Başkan da 7 puanla üçüncü oldu. Son sırada ise 5 puanla Aydan Sarı yer aldı.

 

doya doya moda esra eylül topçu



ferdanur başaran fotoğrafları
 

Doya Doya Moda 26 Şubat Çarşamba 68. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda 26 Şubat Çarşamba kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 26 Şubat Çarşamba Puan
Aydan Sarı 20
Emel Başkan 10
Sündüz Durmaz 20
Sepideh Su Bahar 20
Betül Böçkün 13
Ferdanur Başaran 17
Gözde Akgün 8

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.