Doya Doya Moda 27 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 27 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
Tarz tutkunlarının nabzını yükselten, yürekleri ısıtan, moda ufkunuzu arşa çıkartan Doya Doya Moda'da haftanın son gününe geldik. Bugün alınacak her puan altın değerinde. Bu sebeple yarışmacılar her zamankinden daha da fazla dikkatli olmak zorunda. Peki Doya Doya Moda 27 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

TV8'in en çok izlenen programlarından biri olan ve moda konusunda da bilgilendirici noktalara değinen Doya Doya Moda'da bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden güzel 7 yarışmacı bir kez daha İstanbul sokaklarında belirlenen konspete uyarak seçeceklleri kombinlerle kendilerini jüriye beğendirmeye çalışacak. Bugün bir kişi kolye kazanacak, bir kişi de yarışmadan ayrılacak. Peki 27 Mart Cuma Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim kolye kazandı? Doya Doya Moda'da kim elendi? İşte puan durumu ve detaylar...

 

İki kişi mi elenecek?

Doya Doya Moda'nın bu haftaki son bölümü Bakırköy'de olacak. Yarışmacılar kendilerine seçecekleri kombinlerle jüri karşısına çıkacak. Ayrıca diğer yandan birbirleriyle de psikolij savaşa devam edecek. Bunun yanısıra yayınlanan yeni bölüm fragmanında iki kişinin elendiğini açıkladı Kemal Doğulu. Bunun gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ancak Mira'nın fragmanda ağlarken görüntülenmesi onun elendiğini akıllara getirdi. Elenecek diğer yarışmacının ise onunla tartışan Emel olabileceği ihtimali var.

 

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?
 

Sündüz patladı

Yarışmanın ilk gününden bu yana güzelliği ile dikkat çeken Cezayir asıllı yarışmacı Sündüz dün Emel ile girdiği tartışma sonrası adeta patladı. Çantasını fırlatan, sesini yükselten ve sinirden ağlayan Sündüz'e jüriden destek, Emel'e eleştiri geldi.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda 27 Mart Cuma 90. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 27 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim kolye kazandı? Kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Eleme olmadı. Su birinci olarak kolye kazandı.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 20 Mart Cuma Puanları Puan
Özde Karacan
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Baher
Betül Böçkün
Sena Köken
Derya Çağlar

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.