Doya Doya Moda 28 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 28 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
TV8'in ezer bozan moda programı Doya Doya Moda'da bir final günü daha geldi. Yarışmacılar son kez kendilerinden istenen konseptte ürünleri seçecek ve performanslarını ortaya koyacak. Peki Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda 28 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Türkiye'nin en stil yarışması Doya Doya Moda'da bir hafta finaline daha geldik. Yarışmacılar kendilerine verilen bütçe ve sürede belirlenen konspette alışverişlerini yapacaklar ve en iyi tercihleri gerçekleştirmek adına mücadele verecek. Bugün ayrıca hem hafta birincisinin hem de elenen yarışmacının da belirleneceği gün. Peki Doya Doya Moda 28 Ocak Cuma kim birinci oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

 

DOYA DOYA MODA NEDEN YOK? 28 ŞUBAT CUMA

TV8'de bugün yayınlanması beklenen yarışmanın yeni bölümü yoktu. İzleyiciler de 'Doya Doya Moda neden yok, bitti mi? ' gibi sorular sorarak araştırma yaptılar. Kanal, 32 askerimizin şehit düşmesi ve 32 askerimizin de yaralanması sebebiyle yeni bölümü akıştan çıkardı.

Bakırköy'de zorlu maraton

Dün ekranlara gelen son bölümde yarışmacıların adresi bir kez daha Bakırköy'dü. Geçtiğimiz hafta da yine perşembe gününde yarışmacılar bu ilçede alışveriş yapmış ve jürinin karşısına çıkmıştı. İstanbul Caddesi'nde buluşan 7 isim alışverişe başladı. Bu kez konsept deri ceket şıklığıydı Yarışmacılar birbirleri ile atışmaktan ve söz söylemekten geri kalmadı.
 

doya doya moda esra eylül topçu
 


Doya Doya Moda 28 Şubat Cuma 70. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.


 


Doya Doya Moda 28 Şubat Cuma kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları


Doya Doya Moda 28 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi ve elenen yarışmacıyı haberimizde okuyabilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 21 Şubat Cuma Puan
Gözde Akgün
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Betül Böçkün
Ferdanur Başaran
Aydan Sarı

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir
 

ferdanur başaran fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum