Doya Doya Moda 29 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 29 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
Birbirinden renkli ve iddialı yarışmacılarıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Doya Doya Moda'da yine kıran kırana bir mücadele vardı. Peki Doya Doya Moda 29 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Banu Noyan ve Uğurkan Erez'in oturduğu Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün daha izleyicileri bekliyor. TV8'de yayınlanan bölümleriyle hem eğlendiren hem de giyim ve şıklık konusunda eğitici bir rol üstlenen yarışmada bugün de yarışmacılar hem keyifli anlar geçirdi hem de gergin anlar yaşadı. Jüri de eleştirileriyle günün birincisini belirlemekte etkili rol oynadı.

Günün konsepti: Evlilik yıldönümü
Dün yayınlanan son bölümde yarışmacılara 500 liralık bir bütçe verildi ve buna göre kıyafet seçimi yapmaları istendi. Zeytinburnu'ndaki bir alışveriş merkezinde zorlu maratona başlayan 7 güzel, kısıtlı zamanda en iyisini ortaya çıkarmak için çaba gösterdi. Konsept ise evlilik yıldönümü oldu. Dış ses yarışmacılara bu anlamlı günde ne yapacaklarını sordu. Cevap ise çoğunluklu olarak bir restoranda yemekti. Programın da isminden anlaşılacağı üzere doya doya bir evlilik yıldönümü kutlaması yarışmacıları bekliyordu.

Doya Doya Moda Cansel Demirelli


Emel Başkan sosyal medyayı salladı!
Doya Doya Moda'nın ilk gününden bu yana yarışmada yer alan Emel Başkan her geçen gün popülerliğini daha da artırıyor. Program başladıktan sonra binlerce kişi her gün kendisini araştırıyor ve hakkında yorumlar yazıyor. Sündüz Durmaz da yine aynı şekilde adından söz ettirmeyi başardı. Sepideh Su Bahar da yarışmadaki geçmişiyle en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

ferdanur başaran kimdir


Doya Doya Moda 29 Ocak Çarşamba kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

ferdanur başaran fotoğrafları
 

Doya Doya Moda 29 Ocak Çarşamba Puan
Neslihan Sevim 13
Emel Başkan 12
Sündüz Durmaz 19
Sepideh Su Bahar 13
Cansel Demirelli 6
Ferdanur Başaran 14
Betül Böçkün 13


 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Ferdanur Başaran fotoğrafları

Ferdanur Başaran

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda Ferdanur Başaran fotoğrafları

doya doya moda Ferdanur Başaran kimdir


doya doya moda beyza han fotoğrafları

doya doya moda beyza han kimdir

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.