Doya Doya Moda 30 Nisan kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puanları

Doya Doya Moda 30 Nisan kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puanları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da bir hafta daha sona eriyor. All Star etabının 7. haftasındaki final etabı büyük bir çekişmeye sahne olacak. Pazartesiden bu yana devam eden maratonun son gününde yaşanacaklar merak konusu ve ilgiyle izlenecek. Yarışmacılar kolye için son kozlarını oynayacak. Doya Doya Moda 30 Nisan Cuma Kim elendi? Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda puanları haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksiyon imzasıyla yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda'nın All Star etabında 7. hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş gün boyunca devam eden maratonda son kozlarını oynayacağı bölüm herkes tarafından ilgiyle seyredilecek. Her anıyla büyük bir rekabetin yaşanacağı, eğlencenin eksik olmayacağı ve zaman zaman gerginliklerin de ekranlara yansıtılacağı günde herkesin hedefi kolye sahibi olabilmek. Peki, Doya Doya Moda 30 Nisan Cuma Kim elendi? Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda puanları haberimizde yer alıyor.


Özde birinci oldu

Yarışmanın final etabı öncesinde 10 puan üzerinden değerlendirilen son gün olan perşembe etabında Özde 20 tam puanla birinci oldu. İkinci sırayı 18 puanla Birben Coşkun alırken Betül ve Su 17 puanla üçüncülüğü paylaştı. Elif Nil Elden 15 punla dördüncü oldu. Ferdanur ise 5 puanla son sırada kendine yer buldu.

Doya Doya Moda 30 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz
 

  • Birben Coşkun: 
  • Elif Nil Elden: 
  • Sepideh Su Baher: 
  • Betül Böçkün:  
  • Emel Başkan: 
  • Özde Karacan: 
  • Ferdanur Başaran: 

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.