Doya Doya Moda 31 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 31 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
Moda dünyasının fenomeni, stilin dostu, rüküşlüğün düşmanı Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta dün başladı. Bugün ise ikinci gündeyiz. Kızlarımız bir kez daha İstanbul sokaklarında kendilerini en iyi yansıtacak kıyafetleri ve aksesuarları seçerek günü lider tamamlamak ve yarının kaptanı olabilmek için mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 31 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu ve 92. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan bölümleriyle heyecan yaşatmaya devam eden Doya Doya Moda'da dün başlayan hafta herkesi ekran başına kilitlemişyi. Artık 8 yarışmacı ile devam edecek olan programda rekabet oranı da yükseldi. Yarışnacılar daha zorlu bir mücadelenin içinde yer alacak. Haliyle kolye de aslanın midesinde. Yeni haftayla birlikte değişen pek çok kuralla da dikkat çeken yarışmada gözler bugüne çevrildi. Peki Doya Doya Moda 31 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu ve 92. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Konsept değişti
Doya Doya Moda'nın dün başlayan haftasında yeni konsept açıklandı. Buna göre iki takıma ayrılacak olan iki takımda birer kaptan olacak. Kaptanlar takımlarını yönlendirecek ve en iyi tercihin yapılmasında rol oynayacak. En yüksek puanı alan yarışmacılar kendi takımlarında bir sonraki gün kaptanlık yapacak. Emel ve Su'nun takımlarını seçmesiyle birlikte başlayan maraton nefes kesti. Sepideh Su Baher'in takımı Özde Karacan, Sündüz Durmaz ve Mira Muhtarzade'den oluştu. Emel Başkan ise Betül Böçkün, Sena Köken ve Nadire Arslan'ı seçti.

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?

Nadire Arslan da katıldı
Dün başlayan haftada yeni yarışmacı Nadire Arslan oldu. Eleme yapılmayan haftanın ardından takımları eşitlemek adına programa Nadire Arslan eklendi. İddialı bir giriş yapan güzel yarışmacı sosyal medyada ilgiyle karşılandı ancak aldığı puanla hayal kırıklığı yaşattı. 42 yaşındaki Nadire Arslan Bahçeşehir'den yarışmaya katıldı. Aslen Boşnak. Boyu 1.75, kilosu 65 ve bedeni ise 42-44.

 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda 31 Mart Salı 92. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 31 Mart Salı kim birinci oldu? 

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 31 Mart Salı Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 9
Emel Başkan 5
Sündüz Durmaz 20
Betül Böçkün 5
Sena Köken 5
Mira Muhtarzade 5
Özde Karacan 10
Nadire Arslan 5

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.