Doya Doya Moda 31 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 31 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
TV8'de yayınlandığı bölümlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da bir hafta finaline daha geldik. 7 yarışmacı oluşturacakları kombinlerle günün kazananı olmak için mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 31 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Tv8 ekranlarında öğle saatlerini neşelendiren Doya Doya Moda'nın 31 Ocak Cuma günü yayınlanacak finalinde yarışmacılar bir kez daha birbirlerini geride bırakmak ve günü lider tamamlamak adına mücadele edecek. Diğer yandan da hafta  sonu için kendilerine avantaj sağlamaya çalışacak. Dün yayınlanan son bölümde yine neşeli anlar kadar gergin ve elektirikli dakikalar da yaşandı. Gözler ise bugüne çevrildi. Peki Doya Doya Moda 31 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Bakırköy'de hırka şıklığı
Doya Doya Moda'nın dün yayınlanan son bölümünde yarışmacılar Bakırköy'deydi. Bu ilçemiz birçok kadının da uğrak yeri. Ayrıca her keseye uygun seçenekleri ile çok gözde. Yer altı çarşısından hemen hemen her adım başı görebileceğiniz giyim mağazaları 7 ismin işini kolaylaştırdı.

Su kapıyı kilitledi ve ağladı!
Rakiplerinden önce bir mağaza bulan ve açılır açılmaz buraya hücum eden Su, diğer yarışmacıların girmesini engellemek için kapıyı kilitledi. Ancak mağaza sahibi kapıyı açmak zorundaydı ve dış ses de buna izin verdi. Ardından mağazadan çıkan Su ağlamaya başladı. Emel Başkan onu teselli etmeye çalışsa da olmadı. Son çare Kemal Doğulu imdada yetişti. Bilindiği üzere önceki gün Doğulu'nun maketi ile programa çıkan bir Su vardı karşımızda. Gerçeğini görünce o da şoke oldu.

Doya Doya Moda Cansel Demirelli

ferdanur başaran kimdir

Emel Başkan sosyal medyayı salladı!
Doya Doya Moda'nın ilk gününden bu yana yarışmada yer alan Emel Başkan her geçen gün popülerliğini daha da artırıyor. Program başladıktan sonra binlerce kişi her gün kendisini araştırıyor ve hakkında yorumlar yazıyor. Sündüz Durmaz da yine aynı şekilde adından söz ettirmeyi başardı. Sepideh Su Bahar da yarışmadaki geçmişiyle en çok konuşulan isimlerden biri oldu.


Doya Doya Moda 31 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi ve elenen yarışmacıyı haberimizde okuyabilirsiniz.

Sündüz Durmaz birinci oldu. 

ferdanur başaran fotoğrafları
 

Doya Doya Moda 31 Ocak Cuma Puan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Cansel Demirelli
Ferdanur Başaran
Betül Böçkün

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Ferdanur Başaran fotoğrafları

Ferdanur Başaran

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda Ferdanur Başaran fotoğrafları

doya doya moda Ferdanur Başaran kimdir


doya doya moda beyza han fotoğrafları

doya doya moda beyza han kimdir

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum