Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı 7 moda delisi yarışmacının kıyasıya mücadelesinde en çok puan alacak isim de merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Ekranların en tarz, en ikon, en samimi ve en şık yarışması Doya Doya Moda'da yeni haftanın ilk günündeyiz. İzleyicilerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği 4 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağı da merak ediliyor. Bugün yeni bir yarışmacının da katılacağı yarışmada alınacak her puanın final öncesinde avantaj sağladığı biliniyor. 7 yarışmacı da unun için mücadele edecek. Peki Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Zenan elendi

Doya Doya Moda'nın 1 Mayıs Cuma günü yayınlanan 115. bölümünde bir yarışmacı elendi, bir yarışmacı da birincilik sevinci yaşadı. Son haftalarda yarışmaya katılanların ilk beş günde elenmesi tepki ile karşılanmıştı. Bu durum yine devam etti. Zenan Karataş, cuma günü elendi. Programda ilk günden son ana kadar adından söz ettirmeyi başaran Karataş'ın bu performansı elenmeye yetmedi. Emel Başkan ise birinciliği elde ederek kolyenin sahibi oldu.
 

Doya Doya Moda 116. bölüm fragmanı!

TV8 ekranlarında 12:30'da başlayacak olan Doya Doya Moda'nın 116'ıncı bölümünde öne çıkan konular şu şekilde; Mira annesine mektup yazdı ve ağladı.Betül bir kez daha herkese meydan okudu Su, Emel ve Sündüz yine pürneşe.

 

ZENAN KARATAŞ DOYA DOYA MODA
 

Yeni yarışmacı geliyor

Yarışmada cuma günü eleme heyecanı yaşanmıştı. Hanzade Nuh, Su Baher ve Zenan Karataş eleme potasındaydı. İlk olarak Hanzade'nin devam edeceği açıklandı. Ardından da Su ve Zenan kaldı. Su'nun yaptığı hareketleri eleştiren Kemal Doğulu'nun, İranlı yarışmacıyu açıklamasına yönelik olarak bir beklenti vardı ancak gerçekleştmedi. Zenan ilk haftasında elendi. Bugün ise yerine yeni bir yarışmacı gelecek. O isim merakla bekleniyor. Adı açıklandıktan sonra haberinizi siz okuyucularımız için oluşturacağız.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi 116. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher



 

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 8
Emel Başkan 12
Sündüz Durmaz 5
Betül Böçkün 8
Mira Muhtarzade 11
Hanzade Nuh 4
Mezküre Uçar 8

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum