Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı kim birinci oldu? Puan durumu
Türkiye'nin en candan, en samimi ve en sevilen yarışması moda yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni cıvıl cıvıl ve heyecan dolu bir gün daha başlıyor. Türkiye'nin en şık büyük beden hanımefendisi olmaya aday 7 kızının amansız mücadelesinde yeni bir perde daha açılıyor. Dün alınan puanların ardından gözler bugüne çevrildi. Peki Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Ekranların en tarz, en ikon, en samimi ve en şık yarışması Doya Doya Moda'da yeni haftanın ilk günündeyiz. İzleyicilerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği 5 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağı da merak ediliyor. Bugün yeni bir yarışmacının da katılacağı yarışmada alınacak her puanın final öncesinde avantaj sağladığı biliniyor. 7 yarışmacı da unun için mücadele edecek. Peki Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Mezküre Uçar katıldı

Doya Doya Moda'nın 1 Mayıs Cuma günü yayınlanan 115. bölümünde Zenan Karataş elenmişti. Programda ilk günden son ana kadar adından söz ettirmeyi başaran Karataş'ın bu performansı elenmeye yetmedi. Dün başlayan yeni haftada ise güzel yarışmacının yerine Mezküre Uçar geldi. İsmi ile ilgi odağı haline gelen Uçar, günü 8 puanla kapattı.

ZENAN KARATAŞ DOYA DOYA MODA
 

Doya Doya Moda 117. bölüm fragmanı!

TV8 ekranlarında 12:30'da başlayacak olan Doya Doya Moda'nın 117'inci bölümünde öne çıkan konular şu şekilde; Mira ve Su üzerindeki baskılar sürüyor. İki İranlı yarışmacıya sert eleştirilerde bulunan jüri üyesi bu tutumunu puanlara da yansıttı. Betül'ün, jüriye 'Sizin ikide bir Sündüz'e ya da x bir kişiye benim favori yarışmacım demenizi sorgularım' sözleri fragmana damga vurdu.

 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı 117. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 

doya doya moda Sepideh Su Baher



 

Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 5 Mayıs Salı Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 4
Emel Başkan 4
Sündüz Durmaz 5
Betül Böçkün 7
Mira Muhtarzade 5
Hanzade Nuh 15
Mezküre Uçar 4

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.