Doya Doya Moda 6 Mayıs puanları! Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 6 Mayıs puanları! Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu?
TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışmalarından biri olmaya devam eden Doya Doya Moda'da yepyeni bir haftanın daha sonuna doğru gidiliyor. Haftanın dördüncü gününde İstanbul sokaklarına çıkacak olan 7 iddialı ve güzel yarışmacının rekabeti nefes kesecek. Kombinlerin ve konseptin belirlenmesinin ardından maraton başlayacak. Seyirciler de yaşanacak rekabeti yakından takip ederek sevdikleri yarışmacıların alacağı sıralamayı görmek istiyor. Dopdolu bir bölüm daha moda rüzgarları estirecek. Peki, Doya Doya Moda 6 M

Umut Eker, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever'in jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda'da hafta tüm hızı ile devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların İstanbul sokaklarındaki mücadelesine bir yenisi daha eklenecek. Her anıyla tarz fırtınası yaratacak ve stil konusundaki danışmanınız olacak programda yaşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. İzleyiciler bir an önce yeni bölümü izeleyerek olacaklara tanıklık etmeyi bekliyor. Hafta ortasından sonra kalan iki bölüme avantajlı girmek isteyen 7 güzel kadının amansız rekabeti nefes kesecek. Gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Doya Doya Moda 6 Mayıs Perşembe 2021 puan durumu nasıl? Doya Doya Moda All Star gün birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Doya Doya Moda 6 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Bu sebeple herkes en yüksek seviyeyi elde etmenin peşinde. Dün 20'ler havada uçuştu. Konseptleri ile jürinin gözünü kamaştıran yarışmadcılar adeta şov yaptı. Birben, Yaren, Su ve Betül 20 tam puanla birinciliği paylaştı. Özde ve Emel ise 19 puanla ikinci oldu. Ferdanur topladığı 10 puanla son sıraya paraşütsüz iniş yaptı.
 

  • Birben Coşkun: 15 + 12 + 20
  • Yaren Medin: 14 + 4 + 20
  • Sepideh Su Baher: 17 + 20 + 20
  • Betül Böçkün:  17 + 16 + 20
  • Emel Başkan: 20 + 16 + 19
  • Özde Karacan: 20 + 16 + 19
  • Ferdanur Başaran: 17  + 19 + 10

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.