Doya Doya Moda 6 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Doya Doya Moda 6 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı iki grupta yarışacak olan 8 yarışmacı bir kez daha İstanbul sokaklarında en iyi kombinleri yapabilmek için çaba gösterecek. Peki Doya Doya Moda 6 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu ve 96. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en tarz, en ikon ve en şık programı Doya Doya Moda yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Bugünden itibaren 20. hafta bölümleri ile yayınlanacak olan yarışmada farklı bir heyecan yaşanıyor. Sebebi ise cuma günü dalya denecek olması. 100 bölümü geride bırakmaya hazırlanan yarışmanın bu haftası da yine çetin bir rekabete ve mücadeleye sahne olacak. Ancak ilk önce haftanın ilk gününde sıra. Doya Doya Moda 6 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Sündüz birinci, Sena elendi
Cuma günü ekranlara gelen son bölümde yarışmacılar arasında da kıyasıya bir yarış vardı. Pembe takım arasından çıkmasına kesin gözle bakılan birinci açıklandı. Sündüz aldığı puanlarla haftayı birinci bitirdi ve kolyenin sahibi oldu. Ayrıca programa veda edecek isim de merak ediliyordu. Kısa bir süre önce yarışmaya katılan Sena Köken elendi. Bugün ise yeni yarışmacı katılacak.

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?

Nadire mi Sena mı?
Yarışmada artık eleme geünü geldi. 8 yarışmacı arasından bir kişi yarışmaya veda edecek. Pembe takımdan kimsenin elenmesi beklenmezken yeşil takımda ise Sena ve Nadire'nin aldığı puanlardan dolayı potada olma ihtimali bulunuyor. İki isim de bugün son kez gösterecekleri performansla yarışmada kalmak için mücadele edecek. Elbette bu bir ihtimal. Her şey yarışma sonunda belli olacak.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda 6 Nisan Pazartesi 96. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 6 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 6 Nisan Pazartesi Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 6
Emel Başkan 13
Sündüz Durmaz 11
Betül Böçkün 10
Berfin Kızılarslan 13
Mira Muhtarzade 4
Nadire Arslan 14

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.