Doya Doya Moda 6 Nisan Salı puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 6 Nisan Salı puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olma unvanını sürdüren Doya Doya Moda'da haftanın ikinci günü başlıyor. Çok sayıda kişinin katılmak istediği ancak en iyi 7 yarışmacını hayallerine kavuşmak amacıyla kozlarını paylaştığı zorlu maraton bugün de ilgiyle izlenecek. Birbirinden iddialı yarışmacıların alacakları puanlar da hafta sonundaki sıralamayı belirleme konusunda etkin rol oynayacak. Peki, Doya Doya Moda 6 Nisan Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor

İlk defa büyük beden yarışmacıların kozlarını paylaştığı Doya Doya Moda'da All Star maratonu devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar kendilerine ayrılan sürede en iyi şekilde yapacakları tercihlerle birlikte en yüksek puanı almayı ve hafta sonunda da koleyeyi kazanmayı hedefliyor. Kolye ödülünün yanısıra başarılı olmanın ödülünü Türkiye'ye de ispat ederek almak isteyen 7 güzel kadınına amansız rekabeti yine ekranlara taşınacak. Çok sayıda kişinin anbean izlediği ve tekrarlarını dahi defalarca seyrettiği Doya Doya Moda'nın sıralaması da bugün sonunda araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda 6 Nisan Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Doya Doya Moda'da iki birinci var!

Dün başlayan yeni haftasıyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen  Doya Doya Moda'da ilk puanlar alındı. All Star maratonunun 4. haftasındaki ilk birinciler Su ve Ferdanur'du. Tam puan almayı başaran güzel yarışmacıları 19 puanla Özde ve 18 puanla Birben takip etti. Geçen haftanın birincisi Betül 16 puan elde etti. Rümeysa 9, Emel ise 4 puanla son sıralarda yer aldı.


Emel'e teklif var mı yok mu?

Doya Doya Moda'nın All Star etabındaki 17. bölüm bugün ekranlara gelecek. Yayınlanan fragman ise herkesi güldürdü. Su'nun Emel hakkındakli söyledikleri güne damga vuracak. Emel Başkan, programla aynı kanalda yayınlanan Kırmızı Oda dizisinden teklif aldı mı yoksa her şey bir yalandan mı ibaret? Hepsinin yanıtı bugün verilecek.


Doya Doya Moda 6 Nisan Salı kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz
 

  • Birben Coşkun: 18
  • Rümeysa Buyuran: 9 
  • Sepideh Su Baher: 20
  • Betül Böçkün:  16
  • Emel Başkan: 4
  • Özde Karacan: 19
  • Ferdanur Başaran: 20 


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.