Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?
Yayınlandığı her bölümle moda takipçilerine şölen sunan ve izleyicilere de keyifli dakikalar yaşatan Doya Doya Moda'da heyecan devam ediyor. Birbirinden iddialı yedi yarışmacının kıyasıya mücadelesinde final öncesindeki son gündeyiz. Alınacak her puan çok değerli. Peki Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in ilgiyle izlenen moda yarışmasında çetin rekabet sürüyor. Moda delisi 7 kızın yarışmalarındaki bir hafta daha kapanmadan önce son performanslar sergilenecek. Alınacak puanlarla birlikte finale avantajlı girilmek isteniyor. En az puan alan yarışmacıdan ilk sıradaki isme herkes altın kolyeyi hedefliyor. Ayrıca elenmekten kurtulmak için de son iki gün. Bugün ise çok kritik. Her an dengeler değişebilir. Peki Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Betül ile Sündüz karşı karşıya!

Yarışmanın en çok sevilen isimlerinden ikisi olan Sündüz ve Betül arasındaki gerilim dün de devam etti. Gülşah Saraçoğlu'nun Sündüz'ü favori göstermesiyle başlayan sürtüşmenin ardından gerginliğin ardından bu kez jüri arasında iki isim karşı karşıya geldi.. Seray Sever net olarak Betül'e 'Sündüz'ü kıskanıyor musun?' diye sordu. Betül Böçkün ise 'Hayır' dedi.Sündüz de 'Beni kıskandığını düşünüyorum' ifadelerini kullandı. Kemal Doğulu da Betül'e sert tepki gösterdi.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları


Mezküre'yi hedef aldı

Yarışmanın yeni ismi Mezküre Uçar gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatan Mezküre Uçar dün de performansını devam ettirdi. Alığı puanlarla elenmeye doğru giden Mezküre, potannın en güçlü adayı oldu. Son iki günde eğer dişe dokunur bir puan alamazsa ilk haftasında veda edecek gibi görünüyor.

doya doya moda Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda 119. bölüm fragmanı yayınlandı

Bugün izleyicisinin karşısına tam 119. kez çıkacak olan Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Betül'ün mutlu tavırları dikakt çekti. Ancak devamında ise sinirli bir tepki gösterdi. Betül; 'Ben Su ile birlikte olurum ama arkamı dönüp gittiğimde beni ilk vuracak Su'dur bilmiyor muyum!' dedi. Kemal Doğulu annesini görüntülü görüşme teknolojisi ile programa bağladı. Su için 'elini öpmeye gelmek istiyor' dedi. Doğulu'nun annesi ise teklifi kabul etti ve 'Herkese kapım açık' yanıtını verdi. Ünlü modacı 'anne yaktın beni' sitemini sarf etti ve fragman sona erdi.

doya doya moda emel başkan fotoğrafları


Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe 119. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.


doya doya moda emel başkan kimdir
 


Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda 7 Mayıs Perşembe Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Betül Böçkün
Mira Muhtarzade
Hanzade Nuh
Mezküre Uçar


 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.