Doya Doya Moda 8 Nisan puanları | Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? 19. bölüm full izle

Doya Doya Moda 8 Nisan puanları | Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? 19. bölüm full izle
TV8 ekranlarında dopdolu bir hafta ile daha yayın hayatına devam eden Doya Doya Moda'da haftanın dördüncü günü başladı. İstanbul sokaklarında mücadele veren ve kombinleri ile kolye hedefine bir adım daha yaklaşmak isteyen 7 büyük beden kadın podyumda başarılı olmak istiyor. Gözler gün sonunda. Peki, Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 8 Nisan puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin ilk büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da hafta finali öncesindeki son bölüm ekranlara geldi. Yarışmada yarın kazanılacak kolye için en yüksek puanları almak isteyen 7 yarışmacının performansı şimdiden merak konusu haline geldi. Bir yarışmacının da elenme üzüntüsü yaşayacğaı programda son iki gün fırtına gibi geçecek. Heyecan, rekabet gerginlik, komedi ve daha çok fazlası yeni bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak. Yarışmada yaşananlar anbean izlenirken yeni bölüm de binlerce kişi tarafındn Youtube ve tek parça izle seçenekleriyl seyredilecek.  Peki, Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 8 Nisan Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda'nın konsepti ne?

42 ve üstü bedendeki kadınların katılabildiği Doya Doya Moda'da 7 yarışmacı İstanbul sokaklarına çıkarak kendilerine verilen sürede konseptlere yönelik tercihler yapıyor. Ardından da jüri karşısına çıkıyor. Alınan puanlara göre de hafta sonu birinci olan kolyeyi boynuna takıyor. Zaman zaman gerginlik yaşansa da eğlence eksik olmuyor.


 

Doya Doya Moda All Star 19. bölüm izle

TV8'in rakipsiz yaırşması Doya Doya Moda'yı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Bunun için birçok alternatif bulunuyor. TV8'i izleyemeyenler ya da yeni bölümü kaçıranlar Youtube üzerinden yarışmanın kanalından her şeyi tek parça olarak izleyebilirsiniz. 


 

Doya Doya Moda 8 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz
 

  • Birben Coşkun: 18 + 11 + 18
  • Rümeysa Buyuran: 9  + 10 + 9 17
  • Sepideh Su Baher: 20 + 20 + 20 + 20
  • Betül Böçkün:  16 + 4 + 20
  • Emel Başkan: 4 + 20 + 15
  • Özde Karacan: 19 + 19 + 19
  • Ferdanur Başaran: 20 + 20 + 15


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.