Doya Doya Moda 9 Mart 2021 Salı puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 9 Mart 2021 Salı puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?
TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının rekabeti bugün de sürecek. İstanbul sokaklarını karış karış gezen ve kombin şıklığı için çaba gösteren kızların alacakları puanlar da merak konusu. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 9 Mart Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon imzasıyla yayınlanan bölümleri milyonlara ulaşan Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün daha ekranlara geliyor. 7 büyük beden yarışmacının eğlencesi eksik olmayan, rekabeti bol ve tarzdan kopmayan rekabetinde dünün ardından bugün de ilgiyle izlenecek. Pazartesi ilk adımlarını atan yarışmacılar gösterdikleri performanslarla adlarından söz ettirmeyi başarmışlardı. Bugün de aynı formu sürdürmek ve hafta finaline doğru avantajlı bir konuma gelmek istiyorlar. Ancak bu hiç de kolay değil. Belirlenen konseptle birlikte jüri karşısına çıkacak yarışmacıların formu merak konusu. Psikolojik bir savaşa da sahne olacak programda alınacak sıralama da merakla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 9 Mart Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 


Ceren'den flaş iddia: Alışveriş parasını cebine atıyor!

Doya Doya Moda'nın bugün yayınlanacak olan 2. sezon 172. bölümünde Ceren Keskin'in iddiası ortalığı sallayacak. Güzel yarışmacı Özde'nin değerlendirmesinde gün birincisine verilen ekstra bütçe için rakibesi hakkında; 'Paraları cebibne atıyor' iddiasında bulundu. Özde ise; 'Çok şükür ben senelerdir ayakları üzerinde duran bir kadınım' dedi. Bu tartışma çok konuşulacak gibi görünüyor.


doya doya moda ceren keskin fotoğrafları


doya doya moda ceren keskin kimdir



Birben ve Rabia arasındaki buzlar eriyecek mi?

Bir süredir gerilim hattına dönüşen Özde, Birben ve Özde'nin arasındaki ilişkide yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yayınlanan fragmanda üçlünün konuşması aralarındaki problemlerin sona erebileceğinin sinyalini verdi. Bugün bu konuda da önemli anlar ekranlara gelebilir. Hayranları da bu üçlüyü birlikte görmek istiyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir


doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir
 

elif nil elden


 

Elif Nil Elden'den Ayça'ya: Bumerang gibi! Atıyorum geri geliyor

Dünün birincilerinden biri olan Elif Nil Elden, Arzum Onan tiplemesiyle tam puan almayı başararak haftaya önemli bir başlangıç yapmıştı. Güzel yarışmacı ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle yaptığı konuşma ile de alkış almıştı. Yeni bölüm fragmanında ise bir kez daha Ayça ile karşı karşıya. Kendisi hakkında söylediği; 'Bumerang gibi. Atıyorum geri geliyor, atıyorum geri geliyor. Uğraşma benimle' sözleri bugüne damga vuracak.


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL


 

Bugünün konsepti: Patronuyla birlikte şık bir iş yemeği

Bugün ikinci bölümü ile ekranlara gelecek olan Doya Doya Moda'da tarz kounsundaki birçok format ele alınıyor. Farklı stillerin yansıtılmasının istendiği günde yarışmacılar patronlarıyla şık bir iş yemeğine çıkıyor ve buna göre hazırlanmak zorundalar. Yarışmacılar Bakırköy'de kombinlerini oluşturabilmek adına seçimlerini yapacak. 


 

Doya Doya Moda 9 Mart 2021 Salı kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

  • Elif Nil Elden: 20
  • Ceren Keskin: 20
  • Rabia Ağca: 20
  • Ayça Mazlum: 19
  • Birben Coşkun: 20
  • Özde Karacan: 20
  • Tuğçe Tosun: 10

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.