Doya Doya Moda 9 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Güncel puan durumu

Doya Doya Moda 9 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Güncel puan durumu
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya rekabetinde bir kez daha izleyiciler keyifli anlar yaşayacak. Ardından geçilecek puanlamada herkesin hedefi günü lider tamamlamak. Peki Doya Doya Moda 9 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Güncel puan durumu ve sıralaması haberimizde yer alıyor.

Tarz tutkunu 7 kadının en şık ve ikon olmak için mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni bölümü de dopdolu. Birbirlerine satşmaktan vazgeçmeyen yarışmacılar yine kıyasıya bir yarışın içinde girecekler. Dalya demeye sadece bir bölüm kalan yarışmada yine alınacak puanlar önem taşıyor. Emel Başkan'dan Betül Böçkün'e, Sündüz'den Su'ya binlerce hayranı bulunan yarışmacıların sıralaması merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 9 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Güncel puan durumu ve sıralaması haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda'da dün neler yaşandı? Bugüne geçmeden önce dünü özetlemek gerekiyor. Jüri üyelerinin belirlediği konsept elbise şıklığıydı. 8 Nisan Çarşaamba gününe Su damga vurdu. Kendi yaptığı elbise ve taktığı kemerle belki de 50 yaş üzerindeki bir kadının giyeceği kıyafeti üzerine tam oturttu ve tam puanla günü bitirdi. Jüriden de büyük övgü aldı. Gülşah Saraçoğlu özel olarak kendisini tebrik etti.


Doya Doya Moda 9 Nisan Perşembe güncel puan durumu merak ediliyor. 7 yarışmacının günlere yayılan puanlarını takip edemeyen okuyucularımız için hazırladığımız aşağıdaki tabloda şu anki durumu öğrenebilirsiniz. İnişli çıkışlı performanslar gösteren yarışmacıların final öncesindeki sıralamaları da öğrenilmek isteniyor. Sevdiği ismin elenmesini istemeyenler puan durumuna göz atabilirler.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları


Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Bu soru günün en çok sorulan sorularından biri oluyor. Tv8'in ilgiyle izlenen yarışmasında sonuçlar önem taşıyor. Özellikle kolyenin alınacağı gün ise kritik bir role bürünüyor. Şu ana kadar üç günde yarışmacılar birbirlerine çok yakın. Bundan sonraki performansları kaderlerini belirleyecek. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

15 puanla Sündüz birinci oldu.

doya doya moda Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda 99. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda Betül ve Berfin'in atışmaları herkesi güldürecek. Özellikle Mira'nın kıyafeti hakkında yorum yapan Kemal Doğulu; 'Baştana şağıya çöp poşeti giymiş gibi duruyor' sözlerini sarf etti. Betül Böçkün yine ağladı. Geçtiğimiz günlerde de ölen bebeği için gözyaşı dökmüştü. Doya Doya Moda 99. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

doya doya moda sepideh su baher


Doya Doya Moda Puan Durumu

Gün sonlarında alınan puanlar kadar güncel durum da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Yarışmanın kaderini belirleyen puanlamaların sonuçlara nasıl etki edeceğini görebilmek için hazırladığımız tabloyu okuyabilirsiniz.

Sepideh Su Baher: 6 + 15 + 15 + 6 = 42
Emel Başkan: 13 + 7 + 8 + 13 = 41
Sündüz Durmaz: 11 + 3 + 14 + 15 = 43
Betül Böçkün: 10 + 11 + 15 + 8 = 44
Berfin Kızılarslan: 13 + 4 + 6 + 12 = 35
Mira Muhtarzade: 4 + 6 + 15 + 11 = 36
Nadire Arslan: 14 + 4 + 10 + 3 = 31

 

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum