Doya Doya Moda All Star 14 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda All Star 14 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye'nin ve TV8'in tek büyük beden tarz yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. All Star etabındaki rekabette bir kez daha perde kapanacak. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede yapacakları alışverişlerle birlikte son defa jüri karşısına çıkarak kolyeyi yazanmak istiyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 14 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Bibribirinden değerli ve ünlü jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle birlikte renkli bir yarışmanın devam ettiği Doya Doya Moda'nın yeni haftası tamamlanıyor. Yarışmacılar son kez çıkacakları alışverişlerle birlikte konsepte uygun seçimlerini yapabilmek  ve podyumda da 40 güzerinden yapılacak değerlendirmede en yüksek puanları alabilmek adına savaşacak.  İzleyicilerin de her anına tanıklık edebilmek adına ekran karşısına kilitleneceği final etabı herkesin nefesini kesecek. Villaya veda etmesi muhtemel yarışmacıların da çıkabileceği günde birincilik zaferini kimin yaşayacağı merak konusu. Peki, Doya Doya Moda All Star 14 Mayıs Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda 14 Mayıs Cuma kim birinci oldu? 

Dün haftanın son gününde yine Ferdanur fırtınası vardı. Haftaya 20 tam puanla başlayan yarışmacı, salı gününden itibaren üçüncü kez 19 puan almayı başardı. Şu anda zirvenin en ciddi adayı konumumda bulunan Ferdanur'un performansı bugün de böyle devam ederse kolyeyi takacak isim olabilir. Su 17 puanla ikinci olurken Emel ve Özde ise üçüncülüğü paylaştı. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. Son gün 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17 + 18 + 19 + 11
  • Yaren Medin: 19 + 6 + 10 + 12
  • Sepideh Su Baher: 13 + 11 + 17 + 17
  • Betül Böçkün: 20 + 13 + 8 + 13
  • Emel Başkan: 16 + 11 + 9 + 16
  • Özde Karacan: 20 + 17 + 14 + 16
  • Ferdanur Başaran: 20 + 19 + 19 + 19

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.