Doya Doya Moda All Star 16 Mart Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda 16 Mart Salı puan durumu

Doya Doya Moda All Star 16 Mart Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda 16 Mart Salı puan durumu
Büyük beden kadınların kendini gösterebileceği tek yarışma olan Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha ekranlara taşınıyor. Birbirinden iddialı ve güzel 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde bir kez daha izleyiciler televizyon karşısına kilitlenecek ve ardından amansız rekabet başlayacak. Peki, Doya Doya Moda All Star 16 Mart Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda 16 Mart Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümü TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Pazartesiden itibaren yayınlanmaya başlayan all star maratonunda en iyi olabilmek adına savaşan 7 kadının mücadelesinde yine her anı renkli, eğlenceli ve bir o kadar da gergin gün seyircileri bekliyor. İki sezona damga vuran isimlerin bulunduğı yarışmada bugünün puanları da büyük önem taşıyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günün konsepti ile 2 saatlik alışveriş süresini doğru kullanmayı hedefleyen yarışmacılar podyumda fırtına estirmek için çaba gösterecek. Peki, Doya Doya Moda All Star 16 Mart Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda 16 Mart Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.


Özde birinci!

Dün dördü ilk sezon, ikisi ikinci sezondan, biri ise iki sezonda birden yarışan toplam 7 yarışmacı ile yeni maratonuna merhaba diyen Doya Doya Moda'da puanlar verildi. Yarışmacılar kendilerine ayrılan süre zaarfında önce alışverişlerini ardından da makyajlarını yaparak podyumda jüri karşısına çıktı. Günün kazananı iki sezonda da yarışan tek isim Özde oldu. 17 puanla zirveye oturan güzel yarışmacıyı 15 puanla Birben takip etti. Betül 10 puanla üçüncü sırayı aldı. Ferdanur 9, Emel ve Su 8 puanla günü tamamlarken Rümeysa 7 puanla sonuncu oldu.


Doya Doya Moda 16 Mart 2021 Salı kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun
  • Rümeysa Buyuran
  • Sepideh Su Baher
  • Betül Böçkün
  • Emel Başkan
  • Özde Karacan
  • Ferdanur Başaran


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum