Doya Doya Moda All Star 18 Mart Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda All Star 18 Mart Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
Türkiye'nin tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'nın All Star etabında dördüncü gün başlıyor. Birbirinden iddialı ve çekişmeli güzel 7 kadınının mücadelesi bir kez daha nefes kesecek. Gözler gün sonunda ve final öncesindeki son bölümde. Kolye savaşının kızıştığı anlarda zaman zaman sinirler de gerilecek. Peki, Doya Doya Moda All Star 18 Mart Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda 18 Mart Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Doya Doya Moda'da All Star heyecanı sürüyor. Dört jüri üyesi ve 7 yarışmacının öğle sonrası saatleri renklendirdiği programda bugün de yaşanacaklar merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yarışmacılar artık kaderlerini belirleyecek güne girmeden önceki son bölümden zaferle ayrılarak şanslarını yükseltmek amacında. Peki, Doya Doya Moda All Star 18 Mart Perşembe kim birinci oldu? Doya Doya Moda 18 Mart Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.


Özde liderliği geri aldı!

Pazartesiden bu yana devam eden moda yarışında bugün dördüncü güne başlayacak olan Doya Doya Moda'nın dün yayınlanan son bölümünde puanlar belli oldu. Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Ivana Sert ve Uğurkan Erez'in verdiği puanlar doğrultusunda sıralamalar sonrasında birincilik yine el değiştirdi. Özde Karacan 18 puan alıp 42 puanla zirveye yeniden oturdu. Birben ise 6 puan alıp 40 puana yükseldi. Günü ikinci olarak bitiren isim ise Emel Başkan'dı. Rümeysa 9, Betül, Su ve Ferdanur 8 puanla günü tamamladı.

Doya Doya Moda 18 Mart 2021 Perşembe kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 15 + 19
  • Rümeysa Buyuran: 7 + 16
  • Sepideh Su Baher: 8 + 7
  • Betül Böçkün: 10 + 8
  • Emel Başkan: 8 + 15
  • Özde Karacan: 17 + 8
  • Ferdanur Başaran: 9 + 7


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.