Doya Doya Moda All Star 20 Nisan 2021 Salı puanları | Doya Doya Moda All Star 27. bölüm kim birinci oldu?

Doya Doya Moda All Star 20 Nisan 2021 Salı puanları | Doya Doya Moda All Star 27. bölüm kim birinci oldu?
TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olarak büyük beden kadınların hayallerini yansıtmaya devam eden Doya Doya Moda All Star'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı 7 kadının rekabetinde izleyenlerin ekran karşısına kilitleneceği bir bölüm daha televizyondaki yerini alacak. Eğlence kadar gerginliğin de eksik olmayacağı programda gözler oluşacak sıralamada. Peki, Doya Doya Moda All Star 27. bölüm kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 20 Nisan 2021 Salı puanları haberimizde yer alıyor

Talya Prodüksüyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Doya Doya Moda'da All Star etabındaki 6. haftanın ikinci bölümü bugün televizyondaki yerini alıyor. Seyircilerin ilgi ile seyrettiği, tarz ve stil dünyasından haberdar olabilmek adına izlediği programda eğlence yine eksik olmayacak. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda gün sonu oluşacak sıralama da merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 7 kadının rekabetinde herkesin hedefi zirvede yer alabilmek ve cuma günü kolyeyi boynuna takabilmek.Peki, Doya Doya Moda All Star 27. bölüm kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 20 Nisan 2021 Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

İki birinci var

Dün başlayan yeni haftasındaki ilk günle yayınlanan Doya Doya Moda'da kıyasıya bir rekabet yaşandı. Gün sonunda yarışmacıların puanları birbirlerine çok yakındı ve her an dengeler değişebilirdi. Açıklanan sıralama sonrasında Rümeysa Buyuran ile Betül Böçkün 15 puanla birinciliği paylaştı. 14 puanlı Su ve Ferdanur da ikinci sırada yer aldı. Özde 13, Emel 12 puan aldı. Birben ise 9 şuanla sonuncu oldu.


 

Şampiyon kaşesiyle geldi!

İstanbul sokaklarındaki maratonu devam edecek olan Doya Doya Moda'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Betül Böçkün şampiyonluğunu kabul ettirebilmek adına yaptırdığı kaşeyi rakiplerinin alnına yapıştırmaya çalıştı. Su üzerinde de başarılı oldu. Rümeysa'nın çıkışı Umut Eker'i sinirlendirdi. Kızlar için ayrıca temizlik vakti... Hepsi ve daha fazlası Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.
 


Doya Doya Moda 20 Nisan Salı kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz
 

  • Birben Coşkun: 9
  • Rümeysa Buyuran: 15 
  • Sepideh Su Baher: 14
  • Betül Böçkün:  15
  • Emel Başkan: 12
  • Özde Karacan: 13
  • Ferdanur Başaran: 14 

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.