Doya Doya Moda All Star 23 Mart Salı puan durumu! Bugün kim birinci oldu? Bu hafta kim elendi?

Doya Doya Moda All Star 23 Mart Salı puan durumu! Bugün kim birinci oldu? Bu hafta kim elendi?
TV8'in büyük beden yarışması olarak yayın hayatına devam eden Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde gözler bir kez daha İstanbul sokaklarında kombin mücadelesi verecek olan yarışmacılara çevrildi. Her anı keyifli, çekişmeli ve bir o kadar da gergin geçmesi beklenen programda yine nefesler tutuldu. İlk günün ardından bugün de herkes oluşacak sıralamayı bekliyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 23 Mart Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Sta

Kendine güvenen, iddiasnı milyonlara kanıtlamak isteyen, tarzı konusunda taviz vermeyen ve mücadeleden de geri kalmayan 7 büyük beden yarışmacının İstanbul sokaklarındaki maceralarıd evam ediyor. Doya Doya Moda'da yeni bir gün heyecanı daha ekranlardaki yerini alırken izleyiciler de ekran karşısına geçtikleri programda neler yaşanacağını merak ediyor ve yaşananlara tanıklık etmek istiyor. Puanların her geçen gün daha da kritikleştiği maratonun ikinci bölümünde elde edilecek sıralama da çok önemli ve yarışmacıların hedefleri kusursuz seçimlerle birlikte jüri karşısına çıkmak. Ancak işleri çok zor. Jüri birbirinden değerli isimlere sahip ve geçer not alablmek ise şatafatlı bir kombini hak ediyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 23 Mart Salı kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.


Puanlar çok düşük!

Dün başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini alan yarışmaya yine ilgi büyüktü ancak bu kez yarışmacıların performansları hayal kırıklığı yaşattı. 16 puanla Özde'nin birinciliği elde ettiği günün ikincisi 14 puanla Su'ydu. 13 puanlı Betül ise üçüncü oldu. Bu puanlar izleyiciler tarafından düşük bulundu ve yarışmacılara kendilerini daha da yukarı çekecek tercihler yapmaları gerektiği yönünde mesajlar atıldı. Bugün de kzlar gömleklerini yaratacak.


Özde lider başladı

Haftanın ilk gününde elde edilecek sıralamalar çok önemliydi ve yarışmacılar kombinleri ile jüri karşısına çıktı. Her yarışmacı podyumda kendisine verilen sürede aldığı kıyafet ve aksesuarlarla birlikte puanlandı. Ardından oluşan sıralamayı Seray Sever dyurdu. Özde 16 puanla birinci, Su 14 puanla ikinci ve 13 puanlu Betül üçüncü basamağı aldı. Ferdanur 11, Birben ve Rümeysa 10 ve Emel 6 puan elde edebildi.


 


Doya Doya Moda 23 Mart 2021 Salı kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 10
  • Rümeysa Buyuran: 10
  • Sepideh Su Baher: 14
  • Betül Böçkün: 13
  • Emel Başkan: 6
  • Özde Karacan: 6
  • Ferdanur Başaran: 11


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.