Doya Doya Moda All Star 24 Mart Çarşamba puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda All Star 24 Mart Çarşamba puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen ve tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesi gününden bu yana süren rekabette yarışmacılar üçüncü bölümde de İstanbul sokaklarında kendilerine verilen konsept ve bütçe ile alışveriş yapacak olan 7 güzel kadının puan savaşı nefes kesecek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 23 Mart Salı puanları haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

TV8'in sevilerek takip edilen yarışması Doya Doya Moda All Star'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı 7 büyük bedem yarışmacının kıyasıya mücadelesinde gözler bir kez daha İstanbul sokaklarında kombin şıklığı için mücadele edecek 7 yarışmacıya çevrildi. Puan savaşının tavan yapacağı hafta ortasında oluşacak sıralamanın hafta sounnu da direkt olarak etkileyecek bu zorlu maraton ilgiyle izlenecek. Herkesin hedefi podyuma kusursuz bir şekilde çıkarak en yüksek puanları alabilmek. Özde ve Birben'in 20 tam puanla birlikte beklentiler daha da yükseldi. Ancak işleri çok zor. Jüri birbirinden değerli isimlere sahip ve geçer not alablmek ise şatafatlı bir kombini hak ediyor. Peki, Doya Doya Moda All Star 24 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.


Betül ve Gülşah Saraçoğlu karşı karşıya

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak zorlu maratonunu sürdüren Doya Doya Moda'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk anlarda karşı karşıya gelen Betül'e çıkışan Gülşah Saraçoğşu; 'Burada benim puanlarınmı sorgulayamazsın" diye çıkıştı. Betül ise 'Bunlar benim görüşüm. Puanınızı da sorgulamıyorum ama düşündüğümü söylerim' ifadelerini kullandı. Ayrıca bugün Emele'in kıyafeti kayboluyor ve değerlendirme dışı kalıyor. Peki Emel'in kıyafetini kim aldı?


Özde ve Birben'den tam puan

Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde yarışmacılar dün kendi gömleklerini yaratarak podyuma çıkıp jüri karşısında sınav verdi. Günün iki birincisi vardı ve ikisi de tam puanla ilk sırayı paylaştı. Özde ve Birben'in arakasından 14 puanla Ferdanur ve Su geldi. Betül 12, Emel ise 10 puan aldı. Rümeysa 6 puanla sonuncu sıradaydı.


 

Doya Doya Moda 24 Mart 2021 Çarşamba kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 10 + 20
  • Rümeysa Buyuran: 10 + 6
  • Sepideh Su Baher: 14 + 14
  • Betül Böçkün: 13 + 12
  • Emel Başkan: 6 + 10
  • Özde Karacan: 6 + 20
  • Ferdanur Başaran: 11 + 6


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.