Doya Doya Moda All Star 25 Mart Perşembe puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda All Star 25 Mart Perşembe puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor.Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde artık hafta finali öncesindeki son gün puanları verilecek ve artık gözler jüriye çevrildi. Alınacak her puan yarın için büyük önem taşıyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 25 Mart Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Doya Doya Moda'nın yeni bir bölümü daha ekranlardaki yerini alıyor. Hafta içi her gün televizyonda tarz rüzgarları estiren yarışmada bugün de yarışmacılar kendilerine verilen sürede en iyi tercihleri yaparak kombinleriyle jüri karşısında aldıkları puanlarla final gününe avantajlı girmek istiyorlar. Yarın 10 puan üzerinden yapılacak değerlendirmede dengelerin değşeceğini bilen 7 iddialı kadın bugün ilk sırada yer alabilmek adına rekabete girecek. Seyirciler de ekran karşısına kilitlenerek yaşanacaklara tanıklık etmek ve puan tablosunı görmek istiyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 25 Mart Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


Özde kombinleri önceden biliyor mu?

Her bölümünde yaşananlar olay haline gelen Doya Doya Moda'da bugün de Özde krizi yaşanıyor. Güzel yarışmacının elde ettiği tam puan sonrasında bir olay gündeme getirildi ve önceden kombinleri bildiği öne sürüldü. Özde ise bu iddiaları kabul etmedi. Bugüne damga vuracak konulardan bir tanesi bu oldu. Diğeri ise Birben'in birinciliği diğer yarışmacılar tarafından pek hış karşılanmdı. Özellikle Birben'in davranışları sorgulanıyor.


Ferdanur'un puanları Emel'e gitti!

Dün yayınlanan son bölümü ile izleyicilerin karşısında olan Doya Doya Moda'da günün birincisi bir kez daha Bieben oldu ve ikinci kez tam puan almayı başardı. Ardından 18 puanla Emel geldi. Emel'e puanlarını Ferdanur aldırdı çünkü ortana kaybettiği kombin sebebiyle Emel podyumda kombinsiz kalmıştı. Betül ve Özde 16, Su 5 ve Rümeysa 14 puan aldı.


 

Doya Doya Moda 25 Mart 2021 Perşembe kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 10 + 20 + 20
  • Rümeysa Buyuran: 10 + 6 + 14
  • Sepideh Su Baher: 14 + 14 + 15
  • Betül Böçkün: 13 + 12 + 16 + 16
  • Emel Başkan: 6 + 10 + 18
  • Özde Karacan: 6 + 20 + 16
  • Ferdanur Başaran: 11 + 6 + 0


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.