Doya Doya Moda All Star 26 Mart Cuma puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Doya Doya Moda All Star 26 Mart Cuma puanları | Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Doya Doya Moda'da All Star heyecanı bugün de sürüyor. Haftanın final bölümü ekranlara gelecek olan yarışmada bir yarışmacı elenecek diğeri ise kolyeyi kazanacak. Her anı heyecan dolu ve bir o kadar da keyifli geçecek finalde eğlence eksik olmayacak. Aynı zamanda hüzünlü dakikalar da yaşanacak. Gözler ise sıralamada. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda All Star 26 Mart Cuma puanları hab

Türkiye ve dünyanın tek büyük beden yarışması olan Doya Doya Moda'da yepyeni bir haftanın sonuna daha gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde yine İstanbul sokaklarını tarz rüzgarıyla sallayacak kızların puanları da şimdiden merak edilerek araştırılıp öğrenilmek isteniyor. Bir yarışmacının eleneceği diğerinin ise kolye kazanacağı bu kritik bölümde kimse hata yapmak istemiyor. Son günde puanlar birbirlerine çok yalın ve her an dengeler değişebilir. Birinciler de elenecekler de... Doya Doya Moda'ayı eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli kılan final günlerinin birinde daha karşınızdayız. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda All Star 26 Mart Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


Emel şoke olacak!

Ekranların en çok sevilen yarışmalarından biri olarak bugün de izleyicilerin karşısına çıkacak Doya Doya Moda'da tartışma bitmiyor. Betül ve Ferdanur birbirine girdi. Tartışmanın sürdüğü anlarda Ferdanur'un kendisine 'El kol hareketlerini değiştir' demesine karşılık Betül; "Sen rahatsız olmazsan kafanı git o suyun içine sok" dedi. Özde ve Su aynı elbiseyi alınca kıyamet koptu. Emel Başkan'a eşinden romantik sürpriz.


 

Ferdanur ve Rümeysa birinciliği paylaştı

Dün yayınlanan son bölümü ile izleyicilerin karşısında olan Doya Doya Moda'da günün birincisi olarak Ferdanur ve Rümeysa ilk sırayı paylaştı. İkinci basamakta ise Özde Karacan vardı. 13 puanı bulunan güzel yarışmacıyı 10 puanla Betül takip etti. Su ve Birben 8, Emel ise 6 puan alabildi.


 

Doya Doya Moda 26 Mart 2021 Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 10 + 20 + 20 + 8
  • Rümeysa Buyuran: 10 + 6 + 14 + 16
  • Sepideh Su Baher: 14 + 14 + 15 + 8
  • Betül Böçkün: 13 + 12 + 16 + 16 + 10
  • Emel Başkan: 6 + 10 + 18 + 6
  • Özde Karacan: 6 + 20 + 16 + 13
  • Ferdanur Başaran: 11 + 6 + 0 + 16


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.